O2e

Hoe kunt u uw URL lijst met alle zoekmachines

Bij het creëren van een website je doel is om voor mensen om in te komen, lezen, bekijken, klikt u, downloaden, op elkaar inwerken, geniet en uiteindelijk terug te keren naar uw site en zelfs het aanbevelen aan anderen. Het klinkt, werkt en ziet er simpel genoeg te monteren en te bereiken. Maar de echte uitdaging is het medium zelf - het internet. Het internet is een uitgestrekt landschap dat je toegang geeft tot miljoenen potentiële bezoekers van de website, maar het herbergt ook miljoenen andere concurrenten voor de bezoeker van uw website.

Hoe kunt u uw URL lijst met alle zoekmachines. Pre-zoeken en te veroveren.
Hoe kunt u uw URL lijst met alle zoekmachines. Pre-zoeken en te veroveren.

Dat is de reden waarom er bijna duizend manieren om uw website te promoten, zodat toekomstige bezoeker zal niet dwalen en ga direct naar uw site. Er is online advertising, social networking site-koppeling en blog wederzijdse promotie. Maar een van de meest effectieve manieren om bezoekers naar uw site is door het plaatsen van uw URL in de zoekmachines. Dus hier zijn enkele tips over hoe u al uw URL's een lijst met alle zoekmachines.

  • Pre-zoeken en te veroveren. Begin dit project niet meteen gebeuren. Het is niet zo moeilijk, maar toch je moet voorbereiden. Begin met het verzamelen van uw links. Zorg ervoor dat u ze zo georganiseerd dat u in staat zal zijn om ze te tonen in zoekmachines op een ordelijke manier. Ten tweede, moet uw computer in goede rijdende staat. Een gebroken computer zal het hele proces langzamer en ingewikkeld. Tot slot, zorg ervoor dat u een goede internetverbinding hebt. Dit zal helpen bij de lijst van de URL sneller en soepeler. Een ounce van voorbereiding zal u ton van gemak.
  • Freebies voor uw URL baby's. Een manier om ervoor te zorgen dat u uw URL-lijst is met succes moeten maken zo weinig kosten mogelijk te maken. Dus op zoek naar gratis websites om u te helpen. Deze gratis sites geeft je de kracht om je URL lijst om meer dan een zoekmachine in een keer. Een goed voorbeeld is Submit Express. Deze site legt de URL moet je meer dan 30 verschillende zoekmachines.
  • Dop van te krijgen uitverkocht. De vangst aan gratis zoekmachine plaatsingen is de beperkte inzendingen. Als u denkt dat dit het succes van uw website te beperken dan moet je gaan voor de sites die u vragen om te betalen voor een premie. Neem bijvoorbeeld, Mega Web Promotions. Je moet 29 $ betalen in ruil voor uw URL ingediend duizenden zoekmachines. Dit is het soort service die u niet uit de gratis sites.
  • Handenarbeid FTW. Het adagium stuur geen een jongen om een ​​man werk te doen nog steeds geldt, zelfs in lijst URL in de zoekmachines. Dus als je het gevoel dat lijst websites, gratis of betaald, kan niet het werk voor u doen, is het tijd dat u uw URL handm. Dit zal tijd vergen. Maar het geeft je de gemoedsrust als het gaat om het aanbieden van uw URL. De basisstappen om dit te doen zijn om naar de zoekmachine, zoals Yahoo, en het gebruik van hun onderwerping tool te maken om uw URL vermeld.


Laat uw inspanningen in het creëren van een goede website verloren gaan. Zorg ervoor dat de bezoekers die u ziet in hun favoriete zoekmachine. Lijst uw URL.