O2e

Hoe maak je een afspeellijst in Roxio creëren

Roxio is een populaire software fabrikant die applicaties die u kunt gebruiken om cd's en dvd's te branden, alsook spelen verschillende soorten media creëert. Als je een Roxio-speler, kunt u een afspeellijst die muziek van uw keuze zal spelen uit uw bibliotheek te creëren. Hier is hoe.

Hoe maak je een afspeellijst in Roxio creëren. Het spelen van de lijst.
Hoe maak je een afspeellijst in Roxio creëren. Het spelen van de lijst.

  1. Voeg muziek. Begin met het toevoegen van muziek aan uw computer. U kunt dit doen door het rippen van muziek van cd's, of door het downloaden van muziek van het internet. Als u muziek rippen van cd's, kunt u gebruik maken van de Roxio DVD en CD ripper om dit te doen. Bewaar alle van de muziek in de map muziek in je computer. Dit zal meestal aanwezig zijn als een link of snelkoppeling in het menu Start, maar u kunt het ook vinden in het tabblad My Computer.
  2. Open AudioCentral. AudioCentral is de muziekspeler functie van de Roxio-software. U kunt deze vinden door het openen van het programma. Het programma zal hebben meestal een snelkoppeling in je bureaublad, die wordt achtergelaten door standaard op het bureaublad wanneer u eerst de software te installeren. Als u de snelkoppeling op het bureaublad hebt verwijderd, kunt u ook de Roxio-programma vindt u in de programmalijst. Zodra het programma geopend is, kunt u zoeken naar de playlist te zien door te klikken op de AudioCentral knop die zich op het dak van de user interface.
  3. Afspeellijst maken. Om een ​​afspeellijst te maken, moet u klikken op de knop die zegt "View Afspeellijsten." Dit zal de bestaande afspeellijsten te tonen, en zal u toelaten om ook je eigen te maken door te drukken op de knop "Create a New Playlist". Zoeken naar deze knop in het menu in de afspeellijst knop.
  4. Items toe te voegen. Te vullen uw afspeellijst met muziek, moet u de "tracks Toevoegen aan playlist" knop ergens gevonden in de buurt van de Roxio afspeellijst te selecteren. Bij het indrukken van de knop, zal je in staat zijn om de lijst met songs die zijn opgeslagen in uw map Muziek zien. Selecteer zoveel nummers als u wilt zetten in uw afspeellijst. U kunt ook meerdere afspeellijsten voor verschillende gelegenheden, thema's, of stemmingen te creëren. U kunt een aparte afspeellijst die u kunt gebruiken tijdens het werk en een andere afspeellijst voor terwijl loungen rondom het huis te creëren. U kunt zelfs afspeellijsten op basis van genre te creëren. U kunt een afspeellijst ook te creëren voor nieuwe muziek downloads en nieuwe muziek die u hebt geript van cd's.
  5. Het spelen van de lijst. Nadat u uw afspeellijst hebt gemaakt, kunt u deze openen door te gaan naar de Audio Centraal-functie en druk op de playlist van uw keuze. Je hebt ook verschillende andere opties, zoals het schudden van de muziek in de afspeellijst, of het instellen van de afspeellijst op repeat, zodat de muziek weer kan worden afgespeeld nadat de playlist van de gehele set is voltooid. Dit is vooral handig als uw afspeellijst heeft slechts een aantal items in het.

Roxio-software biedt niet alleen mogelijkheden om te branden, rippen en afspelen van digitale bestanden. Door middel van deze stappen, moet je ook in staat om je eigen muziek afspeellijsten voor elke gelegenheid, stemming en thema te creëren.