O2e

Hoe maak je een beveiligd netwerk met behulp van technologie te creëren

Bedrijven, banken en financiële instellingen besteden miljoenen dollars om hun netwerk te beschermen tegen hackers. U kunt verhuist naar uw eigen netwerk te beschermen, zonder dat u miljoenen te besteden. Dus als u op zoek bent naar manieren om een ​​veilig netwerk met behulp van technologie te creëren te vinden, lees dan verder:

  1. Weet hoe je je draadloze netwerk te beveiligen. Als u gebruik maakt van draadloze netwerken (meer de volksmond bekend als Wi-Fi-technologie), zorg ervoor dat u deze – dat is, zorg ervoor dat je niet vreemden delen van uw breedbandverbinding hebben veilig te stellen. Dit staat bekend als 'meeliften', en dit niet alleen zorgt ervoor dat je internet te lopen langzamer, omdat andere gebruikers delen van een internetverbinding met u, kan dit ook voordoen als een veiligheidsprobleem, dat anderen uw computer en toegang te krijgen tot uw bestanden te hacken . Om dit tegen te gaan, zorg ervoor dat u een gebruikersnaam en wachtwoord in om uw draadloze netwerk toe te wijzen. Om dit te doen, moet je je router-instellingen te openen; erachter te komen van de handleiding van uw router zijn gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra je in je router, een wachtwoord aanmaken om vreemden geen toegang tot uw breedbandverbinding. Voor een nog betere beveiliging, probeer dit uit: verf je huis met speciale radio-absorberende verf die Wi-Fi-signalen schakelt uit te gaan, waardoor het voorkomen van vreemdelingen van meeliften op aan.
  2. Wees up-to-date met antivirusprogramma's. Een van de meest krachtige bedreigingen tegen de veiligheid van uw netwerk zullen de virussen die het internet verspreiden, en er zijn zelfs nieuwe soorten van het virus die komen vrijwel elke dag. Daarom is het heel belangrijk dat je antivirus regelmatig wordt bijgewerkt, om ervoor te zorgen dat het kan detecteren en te stoppen virussen – zelfs de nieuwste exemplaren - van het invoeren van uw netwerk. Kijk voor gratis te downloaden antivirus programma's in het net.
  3. Gebruik firewall. Firewalls zijn een must vooral voor netwerken met grote aansluitingen. Zonder een firewall, het scenario is dat elke werknemer met een computer en internet verbinding die behoort tot het netwerk kan rechtstreeks toegankelijk zijn voor gebruikers buiten het netwerk. Als een werknemer per ongeluk laat een "gat", kan elke hacker in te voeren in het systeem en toegang tot alle computers die deel uitmaken van het systeem. Met een firewall, hebt u meer controle over de aansluitingen van de computers in het netwerk, en u kunt bepalen of bestanden kunnen worden geopend door iedereen buiten het netwerk. Denk aan een firewall als een vrijwaringsmaatregel of een barrière tegen onbevoegde gebruikers, op basis van de regels en criteria die u kunt instellen.
  4. Voer regelmatig scans op alle computers in het netwerk. Voor preventieve maatregelen, zorg ervoor dat je altijd op de hoogte van de voorwaarden van alle computers in uw netwerk. Voer scant ongeveer een keer per maand, dus je zou de hoogte zijn van alle mogelijke bedreigingen en problemen voordat ze groeien.

Daar heb je het

Hoe maak je een beveiligd netwerk met behulp van technologie te creëren. Weet hoe je je draadloze netwerk te beveiligen.
Hoe maak je een beveiligd netwerk met behulp van technologie te creëren. Weet hoe je je draadloze netwerk te beveiligen.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om een ​​beveiligd netwerk te creëren. Het goede ding over dit is dat er vele manieren die u kunt vinden waarmee u uw netwerk te beveiligen via internet te promoten. Dus profiteren van de beschermende software en er zeker van zijn dat uw computer netwerk veilig is en beschermd tegen bedreigingen van buitenaf. Veel succes!