O2e

Hoe maak je een Bluetooth - toetsenbord te installeren op een laptop

Terug in de dag

Terug in de dag, alles moest koorden in hen: mobiele telefoon headsets, afstandsbedieningen, koptelefoon, muizen, koptelefoons en toetsenborden. Elke gadget perifere je kon bedenken is aangesloten via een snoer. Maar tegenwoordig heeft de technologie het mogelijk gemaakt voor snoeren aan een ding van het verleden. Bluetooth-technologie effectief geleverde aansluitkabel achterhaald. Draadloze koptelefoon verbinden onze iPods in onze oren, zonder dat bijna gewurgd door een koord. Je kan overal zitten in de kamer die u wilt zonder bang te hoeven struikelen anderen met uw afstandsbediening snoer. Computer werk niet langer belemmerd door de muis snoer.

Spreken van computerwerk, zijn er Bluetooth-toetsenborden die er zijn die u toestaan ​​om op uw laptop computer werken zonder vastgebonden door een koord. U kunt deze toetsenborden door het volgen van de onderstaande instructies:

Hoe maak je een bluetooth - toetsenbord te installeren op een laptop. Controleer voor bluetooth.
Hoe maak je een bluetooth - toetsenbord te installeren op een laptop. Controleer voor bluetooth.

  • Controleer voor bluetooth. Het spreekt voor zich dat u een Bluetooth-enabled laptop computer en toetsenbord te bezitten. Controleer nogmaals het gedeelte Toepassingen van uw computer om te controleren of het heeft een Bluetooth-pictogram in het.
  • Controleer het toetsenbord specs. Het is niet genoeg dat uw laptop computer en het toetsenbord zijn Bluetooth, moeten ze compatibel zijn. Zorg ervoor dat ze Bluetooth 2.0 of hoger ondersteunen.
  • Installeer de software. Zie het etiket voor elke software die kwam gebundeld met het toetsenbord. Installeer deze op uw computer om ervoor te zorgen dat u software die het toetsenbord kan lezen.
  • Schakelen. Op het toetsenbord is er een draadloze knop. Zet hem aan en controleer uw laptop computer als het apparaat wordt gedetecteerd. Veel laptops en computers geproduceerd in de afgelopen vijf jaar zal beschikken over een geïntegreerde Bluetooth-ontvanger, zodat u geen probleem het installeren van een Bluetooth-toetsenbord hebben.
  • Problemen oplossen. Als u problemen ondervindt met de installatie of het opsporen, kunt u het toetsenbord pakket voor de handleiding. Deze hebben meestal een korte handleiding voor probleemoplossing dat de meest voorkomende problemen van de installatie omvat. Als er meer complexe problemen voordoen, kunt u bellen met de klantenservice. Het nummer voor de klant van het toetsenbord fabrikant servicelijn wordt vaak gevonden in de handleiding ook.

Als u Microsoft Vista, kunt u de Bluetooth-installeren door de volgende stappen te volgen:

  • Installeren. In uw computer op Start> Configuratiescherm> Hardware en geluiden> Bluetooth-apparaten> Toevoegen wanneer u uw Bluetooth-apparaat-programma.
  • Connect. Er is een knop onder je Bluetooth-toetsenbord, zet hem op, zodat de computer kan het toetsenbord op te sporen. In uw computer, selecteert u Mijn apparaat is ingesteld> Klaar om> Volgende Be Found
  • Toegangscode. In de computer, selecteert u het toetsenbord en selecteer Volgende. Er verschijnt een pop-up menu zal verschijnen waarin u een wachtwoord kiezen voor ME en selecteer Volgende. U moet de Passkey gevonden op uw nieuwe Bluetooth-toetsenbord in te voeren.


Een nadeel van Bluetooth-toetsenborden is dat sinds ze niet aangesloten op een bron van macht, ze moeten werken op de batterij. Dus je zal besteden veel op batterijen als het verlaten van het toetsenbord te openen wanneer niet in gebruik.