O2e

Hoe maak je een bod sniping dienst te gebruiken

Bent u een eBay-veilingmeester

Bent u een eBay-veilingmeester? Je zou kunnen hebben gehoord van de term bod sniping. Bid sniping verwijst naar mensen die regelmatig hun offertes in te voeren voor een bepaalde post een paar minuten vlak voor de veiling sluit. Op deze manier zouden ze zekerder om het winnende bod te krijgen, omdat de andere bieders niet de tijd om te reageren en om een ​​bod uit van hun eigen plaatsen.

Je kunt eigenlijk watersnip handmatig, maar je moet ervoor zorgen dat je in de voorkant van de computer de exacte tijd dat de veiling eindigt, en je moet in staat zijn om snel en bod te handelen binnen een venster van twee minuten voordat de veiling is te wijten aan te sluiten. Een ander probleem is dat als je toevallig internetverbinding verliezen op het moment dat u op het punt om uw bod te plaatsen, dan kunt u afscheid nemen van de kostbare item dat u waren bekeek.

Met alle uitdagingen op handmatige bod sniping

Hoe maak je een bod sniping dienst te gebruiken. Vergelijk de diensten.
Hoe maak je een bod sniping dienst te gebruiken. Vergelijk de diensten.

Met alle uitdagingen op handmatige bod sniping, is het goed om te weten van een alternatieve manier om te bieden watersnip, dat wil beroep doen op de diensten van beschikbare bod sniping software. Bied sniping software daadwerkelijk kon worden gedownload op uw computer en gebruikt als een stand-alone, maar de uitdaging hier is dat als je computer crasht of als je internet verbinding uitvalt, het zal ook worden beïnvloed. De beste optie is om te snipen bieden door middel van het gebruik van web-based services. Hier zijn enkele van de richtlijnen voor het gebruik van een bod sniping dienst:

Vergelijk de diensten. Allereerst moet u weten dat bod sniping diensten niet gratis zijn. De meeste diensten worden aangeboden voor een gratis trial versie, echter, zodat u kunt kijken voor jezelf, dat is de beste optie voor je. Na deze trial versie, verwacht ongeveer acht tot tien dollar te betalen elke maand voor het bod sniping diensten. Als u wilt dat om een ​​betere deal te krijgen, te achterhalen of ze hebben er een pakket (zoals drie maanden, zes maanden tot een jaar) die kortingen op uw totale uitgaven aan te bieden.

Andere sniping diensten kunnen rekenen voor een percentage van de uiteindelijke prijs van de veiling - meestal, 1% - minimum van 25 cent en een maximum van 10€. Als je niet wint een veiling, is er geen vergoeding.

Bent u een ebay-veilingmeester. Weten wat de diensten kan doen.
Bent u een ebay-veilingmeester. Weten wat de diensten kan doen.

Weten wat de diensten kan doen. Zodra u zich aanmeldt voor een bod sniping diensten, zou je eigenlijk gewoon moet invoeren van uw voorkeur item rekeningnummer, en de prijs die u bereid bent te betalen. Het systeem zal uw bod automatisch plaatsen op het item om zo kort als twee seconden voordat de veiling sluit (hoewel verschillende biedingen diensten kunnen bieden verschillende venster periodes).

Weet wat de diensten niet kan doen Een belangrijke uitdaging om met behulp van een bod sniping dienst is dat ze niet per se denken voor u:. Welke informatie u ook ingevoerd, zoals de prijs die u bereid bent om te bieden op een item, zal de een zij zullen volgen. Dus zelfs als je de hoogste bieder, maar als het niet over de vereiste extra bedrag naar de volgende hoogste bod, dan heb je uiteindelijk verliest de veiling.

Zoek uit goede sniping diensten. Er zijn veel verschillende sniping diensten die je zou kunnen proberen. Sommige van deze zijn eSnipe , auctionsniper.com en gixen.com .

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u kunt een bod sniping dienst te gebruiken. Vergeet niet, het belangrijkste is dat je verstandig te kiezen welke service het beste zou zijn voor je. Veel succes en hoop dat dit geholpen!