O2e

Hoe maak je een Bravenet gastenboek een blogger blog

Bravenet biedt online resource hulpmiddelen voor gebruikers om websites die zijn gemakkelijk en leuk om te gebruiken creëren en te bouwen. Deze tools kunnen lijken gevorderd voor een beginnende gebruiker te installeren, maar Bravenet.com maakt het eenvoudig en probleemloos op te zetten. Een online resource tool die Bravenet.com biedt is de mogelijkheid om een ​​gastenboek aan uw website toe te voegen. Een gastenboek is een middel voor de bezoekers in staat zijn om een ​​bericht waar ze hun mening of gedachten over het onderwerp in een bepaalde website wordt besproken kan zeggen vertrekken. Bezoekers die opmerkingen wensen te maken via het gastenboek schrijven vaak niet verplicht aan te melden voor een account. Wanneer u snel een bericht achterlaten via het gastenboek van een website, worden uw naam en e-mailadres vaak wordt genoteerd om verschillende redenen. Over het geheel genomen is deze gegevens gebruikt om een ​​statistische gegevens over hoeveel bezoekers een website heeft te bieden.

  1. Open uw webbrowser en ga naar Bravenet.com . Als u niet beschikt over een Bravenet user account, aanmelden voor een. Als u een bestaande Bravenet account aanmelden met uw geregistreerde gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra u inloggen met uw e-gevalideerde account en wachtwoord, zal de website automatisch route u naar Bravenet de Account Manager.
  2. Van Bravenet's Account Manager Pagina, druk op de knop Get Gratis tools om een volledige lijst van gratis online resource tools die Bravenet biedt aan haar leden te krijgen. Wordt u doorgestuurd naar een nieuwe pagina waar alle web tools zijn opgenomen. Raakte de link voor gastenboek om opties te bekijken voor het soort gastenboek je wilt hebben.
  3. Kies het soort functies die u wilt uw gastenboek te hebben. Bravenet biedt een hoop functies wanneer u het ontwerp voor uw gastenboek creëren. Kunt u persoonlijk aanpassen van het ontwerp die uw luim slaat en je kunt kiezen uit een breed scala van stijlen, lettertypes, kleuren en aangepaste achtergronden die Bravenet biedt. Vergeet niet naar de Home Page URL van uw blog waar het gastenboek wordt weergegeven in te voeren.
  4. Als je eenmaal klaar bent met het selecteren van het ontwerp en het thema van uw gastenboek, hit op de knop op het onderste deel van de wizard Opstarten Dienst het gastenboek van Opslaan en doorgaan. Het raken van de Opslaan en doorgaan-knop brengt u naar een pagina waar de werkelijke uiterlijk van het gastenboek kan worden bekeken. Als u tevreden bent met het uiteindelijke uiterlijk van uw gastenboek, raakte de Get Code knop welke is gelegen op de rechterbovenhoek van de pagina en kopieer de HTML-code van de Get Code embedden optie.
  5. Log in op je eigen Blogger-blog-account en ga verder met je blog bewerken om Bravenet gastenboek aan uw pagina toe te voegen. Onder beheren Blogs, klikt u op de link voor View Blog worden gerouteerd naar uw werkelijke blog. Op de rechterbovenhoek van de pagina, klik op de link voor Customize waar het zal u naar de Add-en Arrange pagina-elementen. Hit the Voeg een gadget link. Het raken van de Voeg een gadget koppeling opent een nieuw venster waarin Basic Gadgets u kunt toevoegen aan uw blog pagina kan worden gevonden. Klik op de link voor HTML / JavaScript. Voer de HTML-code die je kreeg van Bravenet op het vak onder Inhoud en klik op de knop Opslaan. De pop-up venster zal nu sluiten en neemt u mee terug naar het toevoegen en Pagina venster Elementen Arrange. Druk op de knop Opslaan om de nieuwe instellingen te activeren.
  6. Klik op de 'Bekijk uw blog' link. Wanneer u op de knop Opslaan hit in toevoegen en Schik pagina Pagina Elements, zal het een bericht dat zegt show "Uw wijzigingen zijn opgeslagen." Raakte de link View Blog zegt. In de hoofdpagina van uw blog, zul je nu in staat zijn om de nieuw toegevoegde gastenboek bekijken.

Hoe maak je een Bravenet gastenboek een blogger blog. Van Bravenet's Account Manager Pagina.
Hoe maak je een Bravenet gastenboek een blogger blog. Van Bravenet's Account Manager Pagina.

Na het doen van de bovenstaande stappen, zal uw bezoekers nu in staat zijn om u snelle berichten en je laat, zoals de blog eigenaar, kan nu een duidelijk beeld van hoeveel mensen een bezoek aan uw website.