O2e

Hoe maak je een commodity prijs te vinden

Een commodity-prijs is de gemiddelde prijs van de verschillende grondstoffen

Een commodity-prijs is de gemiddelde prijs van de verschillende grondstoffen. Deze producten vallen onder verschillende categorieën, zoals energie, metalen en landbouw. Het is belangrijk voor handelaren en investeerders om de huidige en toekomstige prijzen van deze grondstoffen weten, zodat ze kunnen worden beschermd tegen inflatie en zodat ze kunnen zich bewust zijn van de real-time prijzen van de verschillende grondstoffen.

Er zijn een aantal websites op het internet die je zo kunt bezoeken die u kunt nemen nota van de grondstoffenprijzen in de afgelopen jaren, de real-time grondstoffen en ook de toekomstige prijzen. Hier is een lijst van enkele van de websites waar u deze informatie kunt krijgen:

Hoe maak je een commodity prijs te vinden. Een commodity-prijs is de gemiddelde prijs van de verschillende grondstoffen.
Hoe maak je een commodity prijs te vinden. Een commodity-prijs is de gemiddelde prijs van de verschillende grondstoffen.

  • Encyclopedia.com . Deze website zal u tonen artikels en grondstoffenprijzen kaarten over de afgelopen jaren. U zult prijsgrafieken zien uit 2003, 2005 en 2006. Er zijn ook recent toegevoegde grondstoffenprijzen grafieken voor de landbouwmarkten en de financiële markten. Een deel van de grondstoffen die hier worden vermeld zijn onder rundvee, varkens, tarwe, katoen, suiker, koffie, soja, koper, goud, munten, zilver, ruwe rijst, cacao, koffie en nog veel meer. U kunt alle artikelen hier gratis bekijken.
  • Futures tradingcharts.com . Ook dit is een website waar je kunt krijgen gratis grondstoffenprijzen grafiek prijzen. Dit is een van de beste bronnen voor futures-en grondstoffenprijzen. Sommige van de offertes die u hier vindt zijn onder andere valuta futures citaten, voedsel en vezels futures citaten, graan en oliehoudende zaden futures citaten, metaal futures citaten en nog veel meer. Afgezien van deze, kunt u ook grondstoffen grafieken en futures nieuws te bekijken. Er is ook het forum een ​​commodity traders 'en een cursus over de handel in grondstoffen.
  • Bloomberg . Dit is de webpagina van Bloomberg commodity futures grafiek. Op deze pagina zal je energie, landbouw, industriële materialen, edelmetalen en vee vinden. U kunt de prijs, de verandering, de procentuele verandering in en de tijd te zien. De informatie die hier is uit de commodity trades op verschillende trading sessies.
  • UNCTAD . Dit is de website van de VN-Conferentie voor Handel en Ontwikkeling. Hier kunt u de prijzen van grondstoffen statistieken vinden elke maand gratis. Er is ook een link op de website die zal u vertellen hoe u zich kunt abonneren op deze dienst. De grondstoffen die je kunt zien op de prijs grafieken zijn voedsel, groenten, oliehoudende zaden, landbouwproducten, grondstoffen, mineralen en edele metalen.
  • Index mundi . Dit is een website waar je de prijzen van grondstoffen indices kunt bekijken voor verschillende grondstoffen. Sommige van de grafieken die je hier ziet zijn voor agrarische grondstoffen, dranken, brandstof, voedsel, metalen, steenkool, ruwe olie, vloeibaar aardgas, koffie, cacao bonen, fruit, vlees, vis, suiker en nog veel meer. U kunt zich aanmelden op de website zodat u een bericht in uw inbox te krijgen als de commodity-gegevens op de website is bijgewerkt.

Dit zijn de websites waar je grondstoffenprijzen kunt vinden

Dit zijn de websites waar je grondstoffenprijzen kunt vinden. Al deze websites bieden de commodity prijs charts gratis. Het is raadzaam dat u zich aanmeldt op de websites, zodat u automatisch een update wanneer de data is veranderd ontvangen. Door dit te doen, hoeft u niet naar de websites regelmatig te bezoeken.