O2e

Hoe maak je een Creative Zen Nano Plus op Windows Vista te installeren

De Creative Zen Nano Plus is een media-apparaat dat werd uitgebracht in 2006. Eigenaren kunnen gemakkelijk plaatsen liedjes in de mp3-speler, omdat het werkt net als een USB flash drive. Andere kenmerken van de Creative Zen Nano Plus zijn voice recording, FM-radio en een batterij die duurt tot 18 uur voor het afspelen van audio. Het is gemakkelijk om deze gadget gebruiken met uw computer, maar eerst moet je om het te installeren. Als u Windows Vista als besturingssysteem op uw computer, zijn er specifieke stappen die u moet nemen om het apparaat te installeren.

Hoe maak je een creative zen nano plus op windows vista te installeren. Installeer het apparaat.
Hoe maak je een creative zen nano plus op windows vista te installeren. Installeer het apparaat.

Hier zijn de stappen die je moet volgen als je wilt een Creative Zen Nano Plus op Windows Vista te installeren:

  • Zet de computer aan. Zet de computer aan en ga naar een USB-poort waar u kunt aansluiten op uw Creative Zen Nano Plus.
  • Installeer het apparaat. Sluit uw Creative Zen Nano Plus. Wacht een paar seconden terwijl uw computer herkend. Daarna zal er een prompt venster pop-up voor het installatieproces. Ga door de ramen totdat u klaar bent met het installeren van het programma. In sommige gevallen zal uw computer u vragen om verbinding te maken met het internet om de juiste driver voor de installatie te krijgen. Akkoord gaan met deze om de Creative Zen Nano Plus hebben met succes geïnstalleerd op uw computer.
  • Breng de bestanden. Nu kunt u een aantal bestanden in uw Creative Zen Nano Plus. Het zal makkelijker voor u om de audio-bestanden over te zetten als je alle dingen die je nodig hebt in een map. Maak een map op uw bureaublad en plaats alle muziek bestanden die u daar willen zetten in het apparaat. Daarna kunt u nu al de overdracht van alle bestanden naar de Creative Zen Nano Plus. Ga naar 'Mijn Computer' en kies de Creative Zen Nano Plus-opslagapparaat. Kopieer alle bestanden uit de map die u hebt gemaakt naar de map van de Creative Zen.
  • Goed worden uitgespoten het apparaat. Verwijder het apparaat van uw computer voordat u deze verwijdert. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op de Creative Zen Nano Plus-opslagapparaat en klik op 'Uitwerpen'. Wacht tot uw computer om u te vertellen dat het veilig is om het apparaat te verwijderen. Als je dit ziet, kunt u al haal het apparaat uit uw computer.
  • Test de bestanden. Gebruik de Creative Zen Nano Plus en kijk of je hebt overgebracht van de bestanden die u wilt op de Creative Zen Nano Plus succes. De volgende keer dat u de stekker in uw Creative Zen op uw computer, zal het snel worden herkend en u kunt overbrengen, andere bestanden die je wilt.


Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt weten hoe je een Creative Zen Nano Plus installeren op uw Windows Vista-computer. De stappen zijn heel makkelijk te volgen. Voor meer informatie over de andere vormen van gebruik van de Creative Zen Nano Plus en andere bestanden die u kunt overbrengen naar het apparaat weten, lees de handleiding die bij het apparaat.