O2e

Hoe maak je een DirecTV programma opnemen op een videorecorder

De videorecorder blijft een belangrijk onderdeel van home entertainment, zelfs wanneer innovaties zoals dvd-spelers zijn geworden populair vanwege zijn efficiëntie en compactheid. Hoewel DVD-spelers zijn geweldig in termen van weergavekwaliteit, is het niet een goede ondersteuning voor het opnemen van de oude vertrouwde videorecorder doet. Dit is waarom sommige mensen aarzelen om weg te gooien hun videorecorders, en eigenlijk op deze vertrouwen naar hun favoriete programma's opnemen.

Hoe maak je een directv programma opnemen op een videorecorder. Stel alles wat u nodig heeft.
Hoe maak je een directv programma opnemen op een videorecorder. Stel alles wat u nodig heeft.

Een ander voordeel van VCR opname is dat u terug-en vooruitspoelen opties, zodat u kunt overslaan door het grootste deel van de commerciële advertenties. Plus het is zeer eenvoudig en iedereen kan het doen. Stel je voor dat met de huidige technologie van verbazingwekkende visuele helderheid en kwaliteit op het scherm en het is iets dat u kunt maken met videorecorder. De programma's van DirecTV kan worden in uw eigen mediabibliotheek! Je zult in staat zijn om ze te bekijken over en over, of als u niet thuis bent wanneer een programma dat u graag laat zien dan kun je gewoon opnemen en kijken later, als je de tijd hebt.

Door het opnemen van de programma's op VCR kunt u opslaan en die shows te delen met uw vrienden en familie die geen toegang toe hebben. Opname DirecTV is heel eenvoudig, alles wat je nodig hebt is om een ​​verbinding tussen uw DirecTV en de videorecorder.

Als u wilt een DirecTV programma opnemen op uw videorecorder, volgt u deze eenvoudige stappen:

  • Stel alles wat u nodig heeft. Bereid coaxiale kabels. Stel de DirecTV kabeldoos en videorecorder dicht bij elkaar. Waardoor ze samen het gemakkelijker aan te brengen en pas de kabels. Videorecorders en DirecTV kabelboxen verschillen in maten, dus proberen om de beste positie voor hen mogelijk te maken. Idealiter zou de DirecTV vak moet worden op de top van de videorecorder. Wat is kleiner maar zet het op de top van de grotere.
  • Kijk voor de "SAT IN" of "Kabel In" op de DirecTV kabelbox. Je moet de kabel aan te sluiten voor uw tv die afkomstig is van de muur in. Zodra u de kabel aangesloten, zorg ervoor dat het veilig is en niet beweegt.
  • Kijk voor de "TV Out"-poort van de DirecTV kabelbox. Doe in een coaxiale kabel en vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op de "Cable In" of "SAT IN"-poort van de videorecorder. Dit zal typisch onderaan van de VCR.
  • Daarna moet u aansluiten van een coaxkabel van de "OUT TO TV"-poort aan de coaxkabel ingang aan de achterkant van de televisie.
  • Controleer of de videorecorder en DirecTV zijn ingeschakeld. Controleer of deze zijn ingesteld op hetzelfde kanaal.
  • Controleer of alles werkt. De DirecTV is ingeschakeld, de videorecorder is ingeschakeld en de televisie is ingeschakeld. Controleer de aansluiting en zorg ervoor dat het werkt door het veranderen van het kanaal en weer terug.


Nu bent u klaar om een ​​test te doen

Nu bent u klaar om een ​​test te doen. Hier krijg je een blanco of een oude band die u niet meer nodig hebt. Zet het in de videorecorder en start de opname voor een paar minuten. Stop de opname, en dan spoelt u de band. Speel het terug om te zien of het werkte. Als het niet, zorg ervoor dat alle aansluitingen stevig op hun plaats.