O2e

Hoe maak je een draadloze adapter aan te sluiten op de Ethernet

Wilt u uw draadloze adapter aan te sluiten op de Ethernet voor een aantal zorgeloze netwerk voor uw laptop? Een draadloos internet of Local Area Network (LAN) verbinding zal houden u van het gebonden zijn door de koorden van uw laptop, en het zal ook geeft u de vrijheid om overal te werken binnen het bereik van uw draadloze routers. Draadloze laptop werken is een groot gemak, en met een paar simpele stappen en een draadloze Ethernet-kaart, zult u in staat zijn om het gemak en het comfort van een draadloze verbinding kan brengen genieten. Hier is hoe u uw draadloze adapter aan te sluiten op de Ethernet-en draadloze LAN:

Hoe maak je een draadloze adapter aan te sluiten op de ethernet. Controleer uw apparatuur.
Hoe maak je een draadloze adapter aan te sluiten op de ethernet. Controleer uw apparatuur.

1. Controleer uw apparatuur. Allereerst moet u controleren of u alles wat nodig is voor het aansluiten van uw draadloze adapter aan op de Ethernet-kregen. De meeste laptops tegenwoordig worden geleverd met draadloze kaarten, maar als je hebt een oude hand-me-down laptop of iets dergelijks, moet u mogelijk een externe draadloze adapter aan te schaffen. Je hebt ook een kabel-of DSL-modem voor uw internetverbinding. Tot slot, heb je een draadloze router om verbinding te maken. Draadloze routers, maar ook al het andere dat net is al genoemd, kunnen worden gekocht bij bijna elke computer op te slaan.

2. Stel uw router in te stellen. Wanneer u uw draadloze router te openen, moet u een set van instructies die wordt geleverd samen met het te vinden. De instructies bestaan ​​uit een lijst van systeemvereisten en veiligheidsmaatregelen, afgezien van de typische how to's. Lees deze instructies aandachtig door om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat met uw installatie. Vervolgens pak een uiteinde van de Ethernet-kabel en sluit deze aan op uw kabel-of DSL-modem. Dit moet niet al te ingewikkeld, omdat de sleuf voor uw Ethernet-kabel is veel groter dan de sleuf voor de telefoon van uw modem slots. Neem het andere uiteinde van de Ethernet-kabel en sluit deze aan uw draadloze router. Kijk voor de sleuf die wordt aangesloten op uw modem (het moet worden geëtiketteerd) en sluit de kabel inch Uw router moet ook een netsnoer - je nodig hebt om dat in ook aansluiten.

Zodra alles is aangesloten

Zodra alles is aangesloten, moet u uw router software te installeren op uw computer. Draadloze routers komen meestal met een software-cd dat de drivers en andere programma's die ze nodig hebben te laten verlopen bevat. Plaats de cd in de computer en volg de instructies voor de installatie. Zodra alles klaar is, dan heb je dan in staat zijn om uw laptop de draadloze adapter aan te sluiten op de Ethernet.

Zodra alles is aangesloten. Stel uw router in te stellen.
Zodra alles is aangesloten. Stel uw router in te stellen.

3. Sluit uw laptop. Ook hier controleren of uw laptop heeft geen ingebouwde draadloze kaarten, of als je een externe draadloze adapter nodig hebben. Degenen met een ingebouwde draadloze adapter moet geen probleem het vinden van uw draadloze router verbinding, en je moet surfen op het internet en netwerken in een mum van tijd. Als u een externe draadloze adapter, hoewel, moet u mogelijk extra stuurprogramma's te installeren op uw laptop om dingen werken. Net zoals draadloze routers, moet een draadloze adapter worden geleverd met een installatie-cd. Volg de installatie-instructies, en u zult in staat zijn om uw laptop aan te sluiten op de Ethernet.

Geniet van uw draad-vrij, zorgeloos netwerken!