O2e

Hoe maak je een e-mail fax-service kiezen

Afscheid te nemen van de traditionele fax verzenden via telefoonlijnen. Hier komt de nieuwe revolutie in business messaging gateway-mail fax.

Als uw bedrijf is nog steeds gebruik van de traditionele faxmachine

Als uw bedrijf is nog steeds gebruik van de traditionele faxmachine, is het tijd om een ​​internet fax of online fax service overwegen. Er zijn veel bedrijven die Internet fax of online fax. Het enige wat je hoeft te doen is om te kiezen welke van deze bedrijven vindt u vertrouwt om u de meest betrouwbare fax e-mail service.

Hoe maak je een e-mail fax-service kiezen. Bepaal het budget van uw bedrijf is bereid te investeren in een e-mail fax-service.
Hoe maak je een e-mail fax-service kiezen. Bepaal het budget van uw bedrijf is bereid te investeren in een e-mail fax-service.

Beschouw deze stappen bij het kiezen van een e-mail fax-service:

  1. Bepaal het budget van uw bedrijf is bereid te investeren in een e-mail fax-service. De meeste e-services worden geleverd met verschillende pakketten. Dit is meestal een basis per maand gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar. Vergeet niet om het aantal pagina's dat u kunt elke maand ontvangen of verzenden overwegen. Deze beperking wordt geleverd met de maandelijkse betaling. Zo niet, dan kunt u ook kiezen voor een service die u rekent voor elke pagina die u verzendt of ontvangt. Het beste wat je hiervoor kunt doen is om te evalueren hoeveel pagina's van faxberichten zal je hoogstwaarschijnlijk ontvangen of verzenden in een maand. Dan, vergelijk uw uitgaven op een per maand en per pagina basis. Natuurlijk, de meest kostenefficiënte voor situatie van uw onderneming moet uw laatste keuze zijn.
  2. Leer de verschillende systeemeisen per e-mail diensten. Sommige bedrijven vereisen de installatie van een software voor hun e-mail fax diensten. Als dat het geval is, moet u controleren of de software die nodig is compatibel met computers van uw bedrijf. Maar als je niet wilt dat het gedoe van het installeren van software ondergaan, kies dan fax diensten die geen installatie van software nodig is.
  3. Probeer de e-mail diensten, indien mogelijk. Bedrijven als eFax en MetroFax toestaan ​​dat hun klanten om hun diensten uit te proberen door middel van gratis demo. U kunt de aspirant-bedrijf vragen of ze bieden gratis demo, ook.
  4. Denk aan diensten en functies toegevoegd die per e-mail fax-service bedrijven. Compatibiliteit mobiele apparaat is een van de meest voorkomende en handige functies die veel bedrijven bieden. Toch moet je leren als het bedrijf die u zoekt op dit biedt. Je moet kiezen voor een bedrijf dat de functies die niet alleen nodig zijn voor uw bedrijf, maar zal helpen geven je gemak. Afgezien van de compatibiliteit mobiele apparaat, kennis te nemen van de verschillende documenten die kunnen worden verzonden via de dienst. Nogmaals, bepalen de gebruikelijke documenten verzonden en ontvangen door uw bedrijf. De e-mail fax service moeten kunnen deze documenten behandelen.
  5. Nadenken over andere beslissende factoren. Controleer de achtergrond van het bedrijf en zijn prestaties met zijn verleden en heden opdrachtgevers. Vraag ook of ze je kunnen geven after sales ondersteuning 24/7. Beschouw dit als een zeer belangrijke functie als uw bedrijf werkt voor bijna 24 uur in bijna zeven dagen.

Dus, zeg hallo tegen je nieuwe faxnummer met zijn fax-server en uw traditionele facsimile machine geschiedenis. E fax is nu de trend en de meer praktische optie die je kunt krijgen voor een bredere communicatie gateway.