O2e

Hoe maak je een eetdagboek online gratis te starten

Het internet biedt talloze gebruiksmogelijkheden voor zo veel dingen in deze dag en leeftijd van de technologie. U kunt zelfs gebruik maken van het World Wide Web om ponden schuur door het starten van een online dagboek voedsel. Het grote ding over het internet is dat het is vrij goedkoop. Alles wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding en een computer, die normaal gesproken men thuis toch. De handeling van het registreren van een online dagboek zal niet kost je een cent.

  • Kijk voor een gratis online tijdschrift host. Zoek op het web naar beschikbare online sites speciaal gemaakt voor voedsel dagboeken. Dit zal de juiste templates voor de aanmelding van uw voedselinname. Het doel van deze online eetdagboek is om u te helpen bijhouden wat je hebt genomen in, wat je hebt verbrand, en de totale calorieën in je dagelijks dieet. Wat maakt dit zo veel handiger dan een fysieke dagboek is dat je de tools die u zullen helpen om calorieën bijhouden makkelijker hebben. Online eten dagboeken hebben calorie teller en grafiek templates, zodat je niet handmatig hoeft te berekenen en uw manier in kaart te brengen om gewicht te verliezen.
  • Meld je gratis aan met slechts een e-mailadres. Alles wat je nodig hebt om te registreren voor een account is om een ​​geldig e-mailadres in. Vul het registratieformulier in en controleer vervolgens of het gebruik van uw e-mailaccount. Nu ben je klaar om te beginnen.
  • Houd uw agenda bijgewerkt. Neem uw dagelijkse inname aan uw agenda regelmatig. Als u geen toegang hebt tot internet en je bent bang voor te vergeten, de lijst dingen naar beneden voor de tussentijd en meld ze allemaal in aan het eind van de dag. Stel uw huidige gewicht en uw streefgewicht. Vervolgens log-in al uw voedselinname per dag. Het online tijdschrift heeft duizenden van voedsel opties in calorieën, zodat u in staat bent om uw inname te tellen. U kunt ook oefening regimes en worden daarin hoeveel calorieën je hebt verloren. Het grote ding over deze functie is dat je niet meer hoeft te houden gluren bij de verpakking naar beneden hoeveel calorieën je net gegeten, die kan een zeer lastige ding om te doen in het openbaar te zijn.
  • Nauwkeurig zijn. In herinnering aan uw voedselinname voor de dag, houden het specifiek. Vergeet niet hoeveel van elk voedsel item dat u aten. Bijvoorbeeld, als je chocolade aten, hoeveel maten? Of hoeveel vierkantjes? Wees eerlijk, ook. Speel niet vals door niet in te loggen wanneer je te veel eten. Je helpt jezelf door vals te spelen. Als je overeaten, probeer waarom noteren. Sommige mensen veel eten als ze in het bijzonder benadrukt of die hun premenstrueel syndroom.
  • Let op je voedselinname. Nu alles is in zwart-wit, zult u in staat om te beoordelen of u het eten van de gezonde manier. Probeer uitkrabben onnodige ongezonde voeding en te vervangen door een gezonder, maar ook heerlijk eten item. Bijvoorbeeld, sloot dat ijs voor een aantal bevroren yoghurt, die sommige mensen vinden yummier dan ijs.


Hoe maak je een eetdagboek online gratis te starten. Kijk voor een gratis online tijdschrift host.
Hoe maak je een eetdagboek online gratis te starten. Kijk voor een gratis online tijdschrift host.

Een ander groot ding over online eten dagboeken is de ondersteuning die je kunt krijgen van de online gemeenschap. Je hebt toegang tot succesverhalen die zal dienen als inspiratie en motivatie, en nieuwe vriendschappen te wachten om te ontwikkelen.