O2e

Hoe maak je een favicon toe te voegen aan firefox adresbalk

Favoriete Pictogrammen

Favoriete Pictogrammen, of favicons, zijn de pictogrammen zie je in de adresbalk net naast de URL. Sommige mensen noemen favicons als "bookmark iconen" omdat ze ook verschijnen naast de naam van het item bladwijzer. De volgende zijn gedetailleerde stappen over hoe je zou in staat zijn om een ​​favicon toe te voegen aan een Mozilla Firefox adresbalk.

Hoe maak je een favicon toe te voegen aan firefox adresbalk. Upload de favicon die u in de root van uw website directory.
Hoe maak je een favicon toe te voegen aan firefox adresbalk. Upload de favicon die u in de root van uw website directory.

 • Maak een favicon. Voordat er iets anders, moet u een echte icoon die u kunt nemen om uw website te hebben. De volgende zal u informatie over hoe een favicon wordt gemaakt.
 • Ontwerp een logo - dit moet iets zijn dat uw website zou vertegenwoordigen. Dit pictogram kan variëren van een foto, een alfabet, of een symbool dat u gemaakt zijn.
 • Verklein de grootte van het logo - een favicon is typisch 16x16 of 32x32 pixels groot. Om het formaat te wijzigen o het logo om de benodigde favicon grootte, kunt u gebruik maken van foto-editing software zoals Photoshop en vermindering van de grootte van het logo. Als u niet beschikt over PhotoShop geïnstalleerd op uw computer, kunt u gebruik maken van freeware software applicaties zoals IconEdit32 waarin de. Ico bestand extensie die wordt gebruikt door favicons ondersteunt.
 • Sla het pictogram - het opslaan van de icoon in ico bestand extensie en te benoemen als "favicon" is essentieel in deze stap.. Als u niet redden het pictogram dat u gemaakt als "favicon.ico", zal de favicon niet opdagen adresbalk, omdat het niet voldoet aan de benodigde eisen.
 • Upload de favicon die u in de root van uw website directory. Zodra u hebt opgeslagen op het pictogram op uw computer, is het nu tijd om het te uploaden. U kunt gebruik maken van uw web host online FTP manager om het pictogram te uploaden naar de root van uw website directory of een FTP-client gebruiken. Dit is eenvoudiger voor de meeste mensen om te gebruiken. De volgende stappen over hoe je zal in staat zijn om een ​​favicon met behulp van FileZilla FTP Client uploaden.
 • Launch FileZilla
 • Typ uw website adres op het daarvoor bestemde veld voor "Host"
 • Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt voor cPanel uw gastheer
 • Voer het poortnummer
 • Hit "QuickConnect" en wacht tot de client verbinding met de server van uw gastheer
 • Eenmaal aangesloten, onder de "Local Site" paneel, zoekt u het favicon.ico bestand, klik met de rechtermuisknop op en kies "Upload"
Het pictogram wordt nu geupload naar de hoofdmap van uw host directory.

 • Bewerk uw website om aan uw nieuw geïnstalleerde favicon. Trek een bestaande pagina op uw website en onder meer de volgende HTML-tags die zouden wijzen op de toevoeging van de favicon.
<link REL="SHORTCUT ICON" href="yourwebsitehere.com/favicon.ico"/>

Zorg ervoor dat u de wijzigingen die u naar de webpagina op te slaan en het bewerken van de andere bestaande pagina's aan deze tag, blijven uitoefenen. Merk op dat als u het bewerken gedaan, je favicon consistent worden weergegeven op de adresbalk van Firefox bij elk bezoek aan of bookmark uw website.