O2e

Hoe maak je een flat - panel TV te kopen

Het gaat over die tijd weer, als we allemaal beginnen met onze vakantie winkelen. Elk jaar zijn er een paar belangrijke zaken die iedereen lijkt te krijgen, en een van die gaven is een plasma-tv. Er zijn tal van merken om uit te kiezen bij het winkelen rond en eerlijk gezegd de meeste grote merken bieden gelijke kwaliteit. U bent niet van plan om een ​​die enorm beter dan elke andere vinden, het is meer een persoonlijke keuze over welke je kiest. Maar er zijn een paar belangrijke dingen te zoeken bij het winkelen voor die plasma-tv.

Stap 1

EDTV vs HDTV

Bij de meeste plasma's heeft u een keuze tussen EDTV en HDTV. EDTV is over het algemeen alleen beschikbaar in de TV is kleiner dan 42 "en hebben niet dezelfde kwaliteit als een HDTV. Hoewel er een verschil in kwaliteit tussen de twee, is het belangrijk om je te realiseren welke je beter. Een aanbeveling is om te gaan naar uw lokale elektronica winkel en vergelijk elke stijl naast elkaar.

Stap 2

Contrast ratio

De contrast ratio is hoe bepaal je de pure kwaliteit van de foto. De laagste contrast ratio beschikbaar is 800:1 en het kan de hele weg te gaan tot 30000:1. Natuurlijk hoe hoger de contrast ratio hoe duurder de TV, zodat weer is het van belang om te bepalen of het betalen van het extra geld is het de moeite waard voor jou.

Stap 3

Eigenschappen

Hoe maak je een flat - panel TV te kopen. EDTV vs HDTV.
Hoe maak je een flat - panel TV te kopen. EDTV vs HDTV.

Deze nieuwe high-tech plasma's hebben zowat elke functie die denkbaar is, en het is aan jou als waarin men is u wilt met uw TV. U kunt kiezen uit hoe stijlvol uw plasma is om wat voor soort onderdelen het gaat met. Zorg ervoor dat u begrijpt wat u krijgt met uw plasma.

Stap 4

Bekijk voor jezelf

Neem even de tijd om rond te gaan om een ​​paar verschillende elektronische winkels en bekijk elk type plasma-tv. Vergelijk ze in de winkel en in verschillende lichten. Neem een ​​kijkje bij enkele van de instellingen en functies elke plasma heeft, en opnieuw begrijpen wat ze doen.

Stap 5

Stap 1. Contrast ratio.
Stap 1. Contrast ratio.

Onderzoek

Als je eenmaal hebt het teruggebracht tot een paar plasma's die je denkt dat je geïnteresseerd bent in, beginnen sommige consumenten onderzoek te doen via het web. U kunt naar websites zoals CNET of Consumerreports.org en lees de reviews die andere kopers hebben gepost. Er is geen feedback beter dan die van andere consument.

Stap 6

Koop het

Nu u al die tijd doorgebracht doen van het onderzoek en het vergelijken van elk merk is het tijd om de aankoop te doen. Niet te analyseren uw beslissing, en gewoon jezelf te vertrouwen met de aankoop. Het meest waarschijnlijk je gaat om uw keuze te genieten en uw kijkervaring des te beter te maken.


Vergeet niet er is niets beter dan het kijken naar je favoriete team in HD!