O2e

Hoe maak je een foto van uw computer achtergrond maken

De achtergrond is een van de makkelijkste dingen om aan te passen en te wijzigen op uw computer. Ook wel het behang, dit is een van de gemakkelijkste aanpassingen die je kunt doen. Als u werkt op een kantoor met veel andere computers, kunt u gemakkelijk onderscheiden door het maken van je achtergrond behang weerspiegelen uw persoonlijkheid. Zowat elke foto kan worden gebruikt om een ​​computer achtergrond worden zodat u nooit opraken van keuzes. Hier is hoe je je eigen foto gebruiken om een ​​achtergrond voor uw computer te maken.

  1. Zoek een foto. Je hebt letterlijk miljoenen keuzes voor foto's. Als je van films, beroemdheden of tv-programma's, kunt u eenvoudig zoeken naar een afbeelding online. Veel van deze mogelijk al geformatteerd voor de meeste schermen als wallpapers passen. Standaard breedbeeld computers hebben resoluties van 1280x768. Niet-breedbeeldschermen zijn vaak 1024x768.

    U kunt ook gebruik maken van een van de beelden die u op uw computer. U kunt zoeken naar deze in je foto's of map Mijn afbeeldingen. U kunt zelfs nieuw beeld opnemen met uw webcam, als je wilt een foto van jezelf of van je plaatsen met je vrienden als achtergrond. Uw afbeeldingen hoeven niet per se te worden in de juiste afmetingen, omdat het systeem in staat zal zijn te rekken, te comprimeren of deze indien nodig wijzigen.

  2. Werk vanuit Windows. Als u Windows XP of Windows Vista gebruikt, wordt alles wat je hoeft te doen klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad en kies 'Eigenschappen'. Onder de "desktop" tab, kunt u nu kiezen voor een nieuwe afbeelding voor uw bureaublad uit vooraf gedefinieerde keuzen. U kunt gebruik maken van de "Browse" knop om te zoeken naar foto's die niet in de standaard map. U kunt ook een lange-cut, wat inhoudt dat het openen van het Configuratiescherm, en het openen van de Weergave-instellingen applet.
  3. Werken vanuit de browser. U kunt elke afbeelding die u online te bekijken op uw achtergrond wallpaper te zetten. Op uw browser, klik gewoon rechts een afbeelding en selecteer de gewenste optie. Op Firefox, selecteert u de "Instellen als bureaublad achtergrond" optie. Op Internet Explorer, kies "Instellen als achtergrond." Elk van deze handelingen wordt de huidige afbeelding automatisch om te zetten in je achtergrond behang.
  4. Maak de instellingen. U kunt uw achtergrond controleren door te klikken op de knop Bureaublad op uw taakbalk, door het minimaliseren van alle vensters, of door te drukken op Win-D. Als het beeld niet goed wordt weergegeven, moet u mogelijk om aanpassingen te maken. Open het beeldscherm Eigenschappen zoals hierboven beschreven. Onder de "Desktop" tab, zie je een aantal opties onder de "Positie" dropdown box. U kunt kiezen uit "Stretch", "Center" of "Tile."

    Stretch is bedoeld voor afbeeldingen die te groot of te klein. Deze instelling zou het formaat van de afbeelding zodanig dat het past perfect in uw huidige schermresolutie. Dit kan gepaard gaan met enige knijpen, al, dus uw afbeelding ziet er misschien een beetje vreemd. Center, de standaardoptie, zou plaatst u de foto in het midden van het scherm. Als het te klein is, dan heb je een rand. Als het te groot, dan wordt alleen het middelste gedeelte wordt weergegeven. Tegel is het beste voor gebruik met kleine afbeeldingen. Deze optie zal plaats uw beeld op het scherm in een herhalend manier. Dit wordt het best gebruikt met patronen, waarvan vele worden geleverd met Windows.

Hoe maak je een foto van uw computer achtergrond maken. Werken vanuit de browser.
Hoe maak je een foto van uw computer achtergrond maken. Werken vanuit de browser.

Het wijzigen van uw achtergrondafbeelding kan een leuke manier van personaliseren van uw computer. U kunt uw identiteit en stijl door het toepassen van een foto van jezelf, je familie, of een object van belang.