O2e

Hoe maak je een gebruikte mobiele telefoon activeren

Mobiele telefoons zijn duur

Mobiele telefoons zijn duur. Zeker de eerste die je krijgt wanneer u zich aanmeldt voor een plan met een mobiele service provider is meestal betaalbaar, maar alles wat je krijgt na dat kost je. Het probleem is dat mobiele telefoons niet kapot of verloren gaan. Nu je vastzit betalen big bucks voor een telefoon die u nodig heeft voor slechts 6 maanden tot uw contract is en je kunt weer een nieuwe telefoon te krijgen op de cut tarief. Dat is waar gebruikte mobiele telefoons komen inch

Hoe maak je een gebruikte mobiele telefoon activeren. Nu ook al is dit artikel gaat over het activeren van gebruikte mobiele telefoons.
Hoe maak je een gebruikte mobiele telefoon activeren. Nu ook al is dit artikel gaat over het activeren van gebruikte mobiele telefoons.

Om uw gebruikte mobiele telefoon te activeren:

 1. Nu ook al is dit artikel gaat over het activeren van gebruikte mobiele telefoons, denk ik dat het belangrijk is om eerst beoordelen een paar dingen over uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat uw gebruikte mobiele telefoon compatibel is met uw netwerk. Dit is het meest belangrijke ding als het gaat om het succes van uw activering.

  De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat iedereen compatibel is, is de draadloze te bellen met de elektronische van de telefoon serienummer (ESN). De reden dat dit makkelijk en eigenlijk soms nodig is dat de cel bedrijf wil ervoor zorgen dat er geen uitstaande tegoeden op rekening van de vorige eigenaar. Nu, als u hebt gekocht een ontgrendeld mobiele phon e (dit is een telefoon met geen loyaliteit aan een provider), kunt u mogelijk de SIM-kaart over te schakelen van uw oude of kapotte telefoon (Cingular en T-Mobile bijvoorbeeld) in uw nieuwe / gebruikte telefoon.

  Mobiele telefoons zijn duur. Als u een gebruikte mobiele telefoon.
  Mobiele telefoons zijn duur. Als u een gebruikte mobiele telefoon.

  Sommige bedrijven zullen u niet laten activeren van een gebruikte mobiele telefoon, dus het kan in uw beste belang om te vragen voordat zelfs het kopen van een. Er zijn een aantal bronnen op het internet, maar waarom omheen draaien? Praat met een officiële vertegenwoordiger van de klantenservice van uw mobiele bedrijf en ontvang de laatste nieuwtjes. Een ander ding om op zijn hoede voor de nieuwe FCC regel die zegt dat alle telefoons moeten zijn GPS ingeschakeld voor 911 exploitanten om te kunnen bellers lokaliseren in geval van nood. Sommige oudere Verizon-telefoons niet kan voldoen aan deze nieuwe regel dus let op bij het winkelen voor gebruikte mobiele telefoons, in het bijzonder de LG VX1 en VX10, en de Kyocera 7135.

 2. Goed dan

 3. Goed dan, je weet dat je telefoon is goed om te gaan met uw mobiele provider, dus het is tijd om uw telefoon te activeren. Als u een ontgrendeld telefoon die SIM-kaarten gebruikt en je hebt een SIM-kaart van uw oude telefoon, kan het zo simpel zijn als het nemen van de kaart en het te plaatsen in de gebruikte telefoon. U kunt proberen dit zonder uw mobiele provider. Als het werkt dan ben je gouden, zo niet, bel dan de mobiele telefoon service center.

  Bel uw mobiele maatschappij met een andere (cel of thuis) telefoon

  Bel uw mobiele maatschappij met een andere (cel of thuis) telefoon. Vertel hem dat je wilt uw gebruikte telefoon te activeren met uw account. Ze zullen u vragen een paar vragen over uw telefoon, zodat zijn klaar met het merk, model en serienummer om dingen te versnellen. Zij zal contact opnemen met uw gebruikte telefoon door middel van hun netwerk en het klaar voor je. Zij zullen dan heb je wel een aantal dingen met behulp van uw gebruikte telefoon die zal initialiseren en activeren. Sommige bedrijven kunnen bieden online activering, maar u kunt de persoonlijke touch van een persoon niet te verslaan persoon gesprek.

 4. Als u een gebruikte mobiele telefoon, maar het starten van een nieuwe account, kunt u gewoon bellen met de service provider die u wilt gaan met en hen te vertellen uw intenties. Zij zullen u door activering stap voor stap en het opzetten van uw nieuwe account in een keer. Dus de sleutel is communicatie. Het kiezen van de juiste gebruikte telefoon en activeren gaan hand en hand. Beide zijn een stuk makkelijker door directe communicatie met uw mobiele provider.