O2e

Hoe maak je een gratis instant messaging-dienst treden

Instant messaging is uitgegroeid tot een populaire manier om in contact te blijven met vrienden en familie over de hele wereld. Er zijn verschillende gratis instant messaging-diensten beschikbaar op het internet vandaag. De aansluiting is een eenvoudig proces en kan leiden tot een grote bron.

Hoe maak je een gratis instant messaging-dienst treden. Beslis welke gratis dienst is voor u het beste.
Hoe maak je een gratis instant messaging-dienst treden. Beslis welke gratis dienst is voor u het beste.

  1. Beslis welke gratis dienst is voor u het beste. Om instant message vrienden en familie, jullie moeten allemaal worden ondertekend voor dezelfde dienst. Alle van de gratis diensten hebben hun unieke eigenschappen, dus kies er een die ieders behoeften past.
  2. Yahoo! messenger-Yahoo! is een populaire en vertrouwde site met een gratis chatdienst. Als u al een Yahoo! ID voor e-mail of andere diensten, u hoeft alleen maar de boodschapper programma downloaden om de dienst voor chatberichten gebruiken. Download: http://messenger.yahoo.com .
  3. AOL Instant Messenger (AIM)-AIM beschikt over de meest gebruikers wereldwijd voor een gratis instant messenger service. Het aanmelden voor de dienst is gratis, of u AOL gebruiken als uw internet service provider. AIM biedt ook AIM Express die u toelaat om uw buddies bericht via het web van computers die niet beschikken over het AIM-programma gedownload. Download: http://www.aim.com .
  4. ICQ-ICQ ("Ik zoek jou") is een onafhankelijke en populaire gratis instant messenger service. Het is nu uitgegroeid tot chatrooms en message board gemeenschappen omvatten. Een grassroots bedrijf begon in Israël, is uitgegroeid tot de ICQ instant messenger-dienst van de keuze voor mensen over de hele wereld. Download: http://www.icq.com .
  5. MSN messenger-MSN biedt hun versie van een gratis instant messenger service. Gebruikers met een hotmail-of MSN-e-mailaccount worden automatisch geregistreerd voor deze dienst. Upload uw hotmail of MSN-e-mailadres boek in je lijst met vrienden voor een nog gemakkelijkere manier om contact te houden en chat direct. Download: http://messenger.msn.com .

Er zijn vele andere gratis instant messenger services die beschikbaar zijn om te downloaden. U kunt meer keuzes door het intikken van "free instant message service" in uw favoriete zoekmachine. Evalueren welke biedt wat u nodig hebt door het bezoeken van hun websites voordat u downloadt.