O2e

Hoe maak je een gratis online encyclopedie vinden

De meesten van ons gebruiken om veel geld uit te geven om een ​​set van encyclopedieën bezitten, maar met de komst van moderne technologie - het internet - we hebben geen zorgen meer te maken, want een online encyclopedie maakt het leren makkelijker en goedkoper. Hier zijn een aantal gratis encyclopedieën op het internet beschikbaar:

Hoe maak je een gratis online encyclopedie vinden. MSN Encarta.
Hoe maak je een gratis online encyclopedie vinden. MSN Encarta.

  1. Encyclopedia.com . Deze online encyclopedie kapselt miljoenen teksten van de beroemde publicaties van de wereld. Encyclopedia.com biedt naslagwerken zoals Oxford's World Encyclopedia en de Encyclopedia of World Biography. De site biedt ook online woordenboeken, zoals het Woordenboek van de Psychologie (die studenten op het gebied van de sociale wetenschappen helpt), Woordenboek van het huidige Engels (die wordt gebruikt om te zoeken naar algemene definities), en Dictionary of Nutrition (biedt nauwkeurige betekenissen voor voeding termen) . Andere woordenboeken, zoals Webster's New World Dictionary, het Woordenboek van de biologie en andere wetenschappen woordenboeken, evenals Pocket Woordenboeken worden ook door de website. Afgezien van informatieve teksten en online woordenboeken, worden functies zoals gearchiveerde teksten, afbeeldingen, snelle feiten, en biografieën aangeboden door deze online encyclopedie website. Onderwerp omvat het beheer, de kunsten, geneeskunde, wetenschap, en boekhouding. Deze encyclopedie is een aanrader voor professionals, studenten en docenten.
  2. Wikipedia . Deze encyclopedie is een verzameling van gratis content, en iedereen kan de inhoud bewerken. In tegenstelling tot andere encyclopedieën, Wikipedia heeft veel auteurs uit de verschillende hoeken van de wereld. Hun schrijvers zijn vrijwilligers die uitblinken in hun vakgebied. Deze online encyclopedie behandelt onderwerpen over wetenschap, wiskunde, computers, taal, geschiedenis en dergelijke. Wikipedia verzekert up-to-date content. Wikipedia probeert ook om de toegang tot kennis te verbeteren. De eigenaars van de site ervoor zorgen dat de site geschikt is voor een meertalige samenleving. Wikipedia bevat artikelen, afbeeldingen en links naar andere nuttige en interactieve websites. Een discussie functie maakt ook Wikipedia opvallen. Hun pagina's staan ​​open voor vragen, verduidelijkingen, en soms aanpassingen van de inhoud zoals besproken door de lezers.
  3. MSN Encarta . In vergelijking met de eerste en tweede encyclopedie, de eigenaars van Encarta maakte het mogelijk om de inhoud op te slaan bij CD. In tegenstelling tot andere online encyclopedieën, Encarta is beroemd om zijn interactieve visuele browser. Het bevat duizenden artikelen, geluid en videoclips van de Discovery Channel, en illustraties, met bijschriften voor degenen die hebben gehoorproblemen. Een interactieve atlas is ook opgenomen in Encarta. Enkele artikelen uit deze encyclopedie multimedia ondersteuning (bv. 3D-tours) en directe links naar andere websites bevatten. Om hun encyclopedie nog gebruiksvriendelijker te maken, het bedrijf eigenaars bieden sidebars laten zien wat gesuggereerd resultaten over het onderwerp wordt gezocht. Encarta biedt ook educatieve spelletjes die zeker zal worden genoten door de kinderen. Deze encyclopedie biedt een online woordenboek dat niet alleen woorden betekent definiëren, maar biedt ook de juiste uitspraak van woorden voor spraak leerlingen.

Je zal zeker een geweldige leerervaring met deze gratis online encyclopedieën. Dit zijn slechts drie van de bezochte websites. U kunt meer vinden met behulp van uw favoriete zoekmachine. Je wordt niet alleen toegestaan ​​om tekst zware pagina's te lezen, maar je zal ook worden gepresenteerd met multimedia die je zullen helpen te leren gemakkelijker. Waar wacht je nog op? Zoeken naar deze encyclopedieën nu.