O2e

Hoe maak je een gratis zune te krijgen

De Apple iPod heeft het voordeel ten opzichte van andere MP3-spelers al enige tijd, maar de Microsoft Zune hoopt een einde maken aan die. Aangezien de meeste mensen maken gebruik van computers met Microsoft Windows draaien, zullen ze merken dat de Zune zal meer verenigbaar zijn met hun systemen, in tegenstelling tot de Apple iPod. Zunes kan duur zijn maar, dat is waarom je gewoon niet voorbij laten gaan het aanbod om er een te krijgen voor helemaal gratis! Er zijn websites die stuurt u een gratis Zune, net zo lang als je een paar aanbiedingen voltooien van hun sponsors, of verwijzen een aantal mensen naar de site.

  1. Ga naar Myzunefree . Er zijn een heleboel sites op het internet die bieden om u een Microsoft Zune gratis. Het is moeilijk te zeggen welke zijn legitieme aanbiedingen en welke zijn gewoon oplichting. Soms, nadat je hebt voldaan aan de vereisten om de gratis item te krijgen, zal je terug inloggen op de site alleen te vinden dat het niet meer bestaat. Deze website, echter, is op het web voor een tijdje en veel mensen vertrouwen. Het heeft ook een FAQ om te vragen te beantwoorden. Ze hebben zelfs hun AIM info, zodat u kunt contact met hen opnemen en persoonlijk met hen spreken. Dat wekt zeker vertrouwen.
  2. Maak uw account. Zet uw e-mailadres in het tekstvak aan de onderkant van de pagina en u wordt gevraagd om in te vullen wat persoonlijke informatie zoals je adres. Zij heeft deze informatie nodig om de Zune mailen naar je na alles.
  3. Voer een aanbod. U krijgt een lijst met aanbiedingen die van tijd tot tijd verschilt afhankelijk van wat ze beschikbaar hebben. Klik hiervoor op de aanbieding die u wilt voltooien en voldoen aan de verplichtingen die nodig zijn. Sommige aanbiedingen kunnen geld kosten of hebben betrekking op het aanmelden voor een maandelijkse dienst, dus wees voorzichtig wanneer u het invullen van een offerte.
  4. Get verwijzingen. Deze volgende stap moet u gewoon andere mensen te verwijzen naar de site. In aanmerking te komen als een verwijzing, zal ze nodig hebben om zich aangemeld om de gratis Zune te krijgen en een aanbod te voltooien, net zoals je deed. U kunt proberen verschillende methoden om door deze stap. U kunt contact opnemen vrienden en familie wie je denkt misschien geïnteresseerd in het verkrijgen van een gratis Zune en eenvoudig hen te begeleiden door het proces. Veel mensen krijgen vindingrijk bij het invullen van deze stap en zelfs gebruik maken van internet sites zoals MySpace om mensen te verwijzen naar de site.
  5. Haal uw gratis zune. Zodra u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, je hoeft alleen maar achterover te leunen en voor uw nieuwe Zune te komen in de mail te wachten. U moet waarschijnlijk stuurt de site een e-mail alleen maar om hen mee te delen dat u de aanbiedingen en verwijzingen afgerond en komen in aanmerking voor je beloning.

Hoe maak je een gratis zune te krijgen. Maak uw account.
Hoe maak je een gratis zune te krijgen. Maak uw account.

Het proces van het krijgen van een gratis Zune kan leuk zijn, zolang je kiest voor een respectvolle site om het aanbod te voltooien van. Er is geen twijfel over bestaan ​​dat er sites gemaakt om te kijken zoals die hierboven vermeld die echt net uit om u aan te melden voor aanbiedingen met niet van plan het sturen van een Zune of een andere vorm van compensatie.