O2e

Hoe maak je een harde schijf in een acer laptop te veranderen

Of u wilt de opslagcapaciteit van uw laptop te verhogen of de harde schijf te veranderen, omdat de oude niet meer goed werkt, is het gemakkelijk om te gaan over het veranderen van het. Hier zijn eenvoudige stappen over hoe de taak van het veranderen van de harde schijf in uw Acer laptop computer te bereiken.

Hoe maak je een harde schijf in een acer laptop te veranderen. Haal je handen op een SATA harde schijf voor uw acer laptop.
Hoe maak je een harde schijf in een acer laptop te veranderen. Haal je handen op een SATA harde schijf voor uw acer laptop.

  1. Haal je handen op een SATA harde schijf voor uw Acer Laptop. Zorg ervoor dat u de harde schijf meest compatibel met de Acer Laptop die u gebruikt te krijgen. Houd in gedachten dat notebook computers de 2,5-inch harde schijf, zodat winkel gebruiken voor. U zou ook moeten beoordelen hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor uw dagelijkse computergebruik nodig de prijs dan vergelijken ten opzichte van het bedrag dat u bereid bent te besteden voor de harde schijf. Tot slot krijgt de laptop harde schijf van een lokale computer onderdelen winkel of via online winkels.
  2. Maak je klaar om de nieuwe SATA harde schijf installeren op uw Acer laptop. Mocht uw laptop op zijn op dit punt, goed sluit het af ga vervolgens verder met het losmaken van het netsnoer om te voorkomen dat elektrocuteren jezelf en het kortsluiten van de laptop. Wanneer de stroom reeds is losgekoppeld, draait u de laptop op de achterkant en verwijder de batterij uit de baai.
  3. Maak de bestaande harde schijf van de Acer laptop. Vergewissen van de locatie van de harde schijf compartiment. De meeste harde schijf vakken op laptops zijn gelegen nabij het batterijcompartiment. Met behulp van een laptop schroevendraaier voorzichtig neemt u de schroeven uit. Wanneer u alle vier schroeven verwijderd, verwijder het metalen die vervolgens voorzichtig de harde schijf gemonteerd in een metalen behuizing uit zijn plaats. U ziet twee koorden aangesloten op het moederbord: een voor de SATA voedingskabel en de andere, de datakabel. Maak deze twee koorden.
  4. Neem de oude harde schijf uit de metalen behuizing. Nogmaals, het gebruik van uw laptop schroevendraaier de schroeven uit. Gleed de oude harde schijf uit en plaats de nieuwe inch Wanneer u hebt gemonteerd de nieuwe harde schijf in de metalen behuizing, zorg ervoor dat zet de schroeven in hun respectieve plaatsen om de hardware veilig te stellen.
  5. Installeer de harde schijf behuizing terug naar zijn compartiment. Sluit de SATA voedingskabel en datakabel terug. Dan aandachtig gleed de behuizing terug naar de vaste-schijfruimte. Als u zeker weet dat u volledig hebt de harde schijf behuizing zitten in zijn oude plaats, schroef de metalen bedekking terug.

Breng de batterij dan terug naar zijn compartiment en sluit het netsnoer

Breng de batterij dan terug naar zijn compartiment en sluit het netsnoer. Zet uw computer aan en de BIOS moeten kunnen herkennen de nieuwe hardware geïnstalleerd. Stel het gewenste besturingssysteem. Tot slot, vergeet niet om Acer nut packs en drivers te installeren om ervoor te zorgen dat uw systeem soepel loopt.