O2e

Hoe maak je een hyperlink in photoshop maken

Door nu je bent zeer vertrouwd met de term hyperlink

Door nu je bent zeer vertrouwd met de term hyperlink. Het kan een woord of combinatie van woorden of een beeld dat een html-codering om u naar en open een website moet zijn. Voor de meeste webdesigners is het vrij makkelijk om te schrijven een html script om een ​​hyperlink te maken. De html-code is wat vertelt de website wat te doen, waar de afbeeldingen en tekst dienen te worden geplaatst, welke kleuren en lettertypes en-groottes en soorten worden gebruikt en naar welke pagina de gebruiker wordt doorverwezen als een hyperlink wordt geklikt. Er zijn ook accessoires programma's die u kunt gebruiken om een ​​hyperlink te maken, maar als je wilt een beeld dat u hebt bewerkt of gemaakt in Photoshop als een hyperlink te gebruiken, dit is wat je moet doen.

Hoe maak je een hyperlink in photoshop maken. Photoshop heeft verschillende versies en hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om het creëren van hyperlinks.
Hoe maak je een hyperlink in photoshop maken. Photoshop heeft verschillende versies en hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om het creëren van hyperlinks.

  • Photoshop heeft verschillende versies en hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om het creëren van hyperlinks. Photoshop CS en CS2 zal moeten zijn metgezel programma, Image Ready om de werkelijke link te maken. In de hogere versies van Photoshop de functionaliteit is al opgenomen in de talrijke functies van Photoshop.
  • Start Photoshop en open het beeld dat u wilt bewerken en een hyperlink toevoegen. Bewerk het beeldbestand als het je past. Het kan een foto of een afbeelding waarop u hebt gemaakt te zijn. Het weet je de grootte van het beeld dat u nodig heeft voor uw website, kunt u de grootte van het beeld veranderen nu of later doen.
  • Maak een nieuwe map op uw bureaublad of station waarop u met behulp van de bestanden die je gaat dus gebruiken voor uw website, dat de bestanden alleen zal zijn op een locatie op te slaan. Sla het bestand op nadat u klaar bent met het bewerken ervan. Geef een naam aan het bestand, dat gemakkelijk te onthouden is en gebruik de. Psd extensie.
  • Start Image Ready en open het beeld dat u zojuist hebt opgeslagen. Als u nog niet verminderd de grootte van het beeld toch, dan kunt u dat doen in Image Ready. Als je eenmaal hebt bewerkt het bestand naar uw wens vinden de Image Map in de werkbalk en klik erop. Met uw vinger op het scherm op de linker muisknop ingedrukt en sleep het over het beeld om het gebied dat zal worden gebruikt voor de hyperlink te selecteren.
  • Zoek de segmenten op de knop rechtsonder in het Image Ready bewerkingsvenster. Klik op de knop zodat u het beeldbestand een nieuwe naam. Er zal een ruimte onder de naam waar je moet plak of typ de URL van de website waar u de afbeelding wilt koppelen zijn.
  • Image Ready maakt automatisch een html-code voor de hyperlink. Geef het bestand een naam en sla het bestand op, het kiezen van de Opslaan als Geoptimaliseerd optie en selecteer HTML en afbeeldingen in het formaat sectie. Zorg ervoor dat dit bestand wordt opgeslagen in de map die u eerder hebt gemaakt.
  • Controleer of het bestand is opgeslagen als het zou moeten zijn. Zoek de map en open het. Kijk voor het beeldbestand. U zult dat er plakken van de afbeelding die u heeft geselecteerd als een html-code voor de hyperlink.


Dat is het proces van het creëren van een hyperlink in Photoshop

Dat is het proces van het creëren van een hyperlink in Photoshop. Vergeet niet dat je de locatie van de afbeelding op te geven en de html-code voor de hyperlink in de html script voor de pagina waar de hyperlink beeld verschijnt plakken. Denk er ook aan dat je de html script te bewerken als je verplaatst het bestand naar een andere locatie op uw computer.