O2e

Hoe maak je een kalender met behulp van Microsoft Publisher

Terwijl de meeste mensen waarschijnlijk geen rekening met de voordelen van het gebruik van Microsoft Publisher, omdat je praktisch kunnen doen hetzelfde soort werk met de gemakkelijker naar Microsoft Word te gebruiken, Publisher is nog steeds de belangrijkste desktop publishing software in de wereld. Of u nu een nieuwsbrief maken om aan uw medewerkers te sturen op een regelmatige basis of wilt u gewoon een kalender te creëren om aan te geven naar beneden belangrijke data, zal Microsoft Publisher hebben verschillende templates klaar voor u om te wijzigen als u wilt. Het beste deel over het is het gebruik ervan moeiteloos is. Dus, als u op zoek bent naar een kalender te maken, dan zijn hier enkele stappen over hoe u kunt beheren met behulp van Microsoft Publisher.

Hoe maak je een kalender met behulp van microsoft publisher. Begin met het draaien van de applicatie.
Hoe maak je een kalender met behulp van microsoft publisher. Begin met het draaien van de applicatie.

  • Begin met het draaien van de applicatie. Om te beginnen het maken van uw agenda, navigeren naar waar de snelkoppeling voor Microsoft Publisher zich bevindt en dubbelklik op het bestand te starten. Zodra het draait, bladert u door de kolom aan de linkerkant en selecteer "voor gebruik als drukwerk". Dit opent de kolom weergegeven met alle huidige beschikbare sjablonen. Kijk door de opties en selecteer "agenda's".
  • Bepaal de afmetingen. Als u gebruik maakt van Microsoft Publisher 2000, dan zult u waarschijnlijk worden gepresenteerd met een keuze als het gaat om grootte en dimensie. Als u gebruik maakt van de 2003-versie, dan zult u worden gepresenteerd met een aantal keuzes met betrekking tot grootte, van de standaard hele pagina op de minuut formaat dat past in uw portemonnee. Selecteer het gewenste formaat en ga verder met de andere opties aan u gepresenteerd.
  • Kies een sjabloon. Dit is het deel waar elk bestaand sjabloon wordt zichtbaar. Uitgever zal u nu vragen om er een te kiezen. Er zullen de standaard en eenvoudige ontwerpen en er zal zeker een deel van de liefhebber sjablonen. Als u niet ziet wat u maar wilt, dan kunt u downloaden andere sjablonen uit van de Microsoft Office website. In ieder geval, selecteert u de sjabloon die u wilt starten met het aanpassen is.
  • Start maatwerk. Zodra de keuze is gemaakt, een wizard zal popup om u te vragen of u wilt een persoonlijk tintje toe te voegen aan de kalender sjabloon. In principe kunt u uw naam of de naam van uw bedrijf te plaatsen op een specifieke plaats in de sjabloon. Nu afgezien van de wizard kunt u verder aanpassen van de sjabloon door ofwel het veranderen van het lettertype, de kleur, of de lay-out. Het enige wat je hoeft te doen is verwijzen naar de linkerkolom voor. Afgezien van deze kleine wijzigingen, kunt u ook andere informatie, zoals herinneringen op elke specifieke datum voor u belangrijk is. In elk geval de sjabloon wijzigen om de gewenste uitvoer aan te passen.
  • Opslaan en afdrukken. Zodra u klaar bent met de wijzigingen en aanpassingen op de kalender sjabloon, slaat u het bestand op uw computer. Nu, afhankelijk van wat u nodig hebt de kalender voor, kunt u uitprinten of gewoon te vergrendelen in uw computer voor digitaal gebruik. U kunt de sjabloon ook naar uw vrienden of medewerkers voor hen te gebruiken.

Er zijn ook andere geavanceerde functies die beschikbaar zijn in de toepassing verder wijzigen van de sjabloon. U kunt zelfs aanpassen van de data op de kalender om een ​​bepaald jaar wordt weergegeven in plaats van de huidige. Nu alles wat je doet, bij het werken aan het, zorg ervoor dat uw werk op te slaan zo vaak als je kunt alleen in geval van stroomonderbrekingen of computer problemen. Dit is zo dat je niet hoeft te beginnen vanaf nul later.