O2e

Hoe maak je een LCD - projector te installeren

Of u een PowerPoint-presentatie laten zien aan een klant of wilt u gewoon een film kijken op een groot theater-achtige scherm, een LCD-projector is de weergave middel bij uitstek. Ongeveer tien jaar geleden, werden LCD-projectoren beschouwd goud vanwege de hoge prijs grotendeels te wijten aan slechts een handvol merken te vervaardigen. Vandaag de dag, LCD-projectoren zijn nog goedkoper dan veel desktop-en notebook merken simpelweg omdat er een groot aantal merk beschikbaar is en omdat de fabricage van deze apparaten zijn geworden meer kosten-efficiënt.

Het installeren van een LCD-projector is echt makkelijk als taart

Hoe maak je een LCD - projector te installeren. Koppel uw computer monitor.
Hoe maak je een LCD - projector te installeren. Koppel uw computer monitor.

Het installeren van een LCD-projector is echt makkelijk als taart. Technisch gezien is het proces is vergelijkbaar met hoe u de installatie van een basis computer monitor. Die zei dat je echt niet hoeft te zijn een elektronica-of computer genie te zijn om het op te zetten. Hier zijn de basisstappen om uw LCD-projector te installeren op uw computer, of het nu een desktop of notebook.

  • Koppel uw computer monitor. Dit deel van het proces is alleen van toepassing op desktopcomputers. Als u gebruik maakt van een laptop of notebook, dan hoef je alleen maar de D-Sub VGA-connector of aan de achterkant of de zijkanten van de computer te vinden. Dit is waar de kabel van het LCD-projector zal gaan. Voor de desktop, koppelt u de monitor van de videokaart aan de achterzijde van de computer. Afhankelijk van het model van uw monitor en videokaart, heb je ofwel een D-Sub VGA-slot, een DVI-slot, of een HDMI-sleuf. De meest voorkomende zou de D-Sub VGA slot zijn. In ieder geval koppelt u de kabel van uw monitor aan op uw pc.
  • Sluit uw monitor aan op de LCD-projector. Dit is eigenlijk optie moet u een kleiner scherm werken. De meeste LCD-projectoren zal werken als een twee-weg-display relais-apparaat met een kabel aangesloten op de monitor via de video-uitgang D-Sub-slot en een kabel aan te sluiten op video van de computer-kaart D-Sub-slot door middel van de video in D -Sub sleuf aan de LCD-projector. Als u niet nodig de monitor om te werken met het systeem als een secundair scherm, dan is deze stap overslaan.
  • Sluit het LCD-scherm aan op uw computer. Sluit het andere uiteinde van de LCD's D-Sub VGA-kabel om video op het LCD-ingang en het andere uiteinde op de videokaart van uw computer. Normaal gesproken zal de haven in blauw, zodat je echt kunt het niet missen. Zet beide aansluitingen met de geïntegreerde schroeven.
  • Schakel de LCD-project. LCD-projectoren, van een nieuwe start, moet op te warmen voor het weergeven van licht door de lens. Zet hem aan en wacht tot het licht wordt geprojecteerd op het LCD-scherm of de muur. Wanneer dit gebeurt, stelt u de video op een computer. Soms zal het te ontdekken automatisch de verbinding als de computer die u ook willen verbinden aan is ingeschakeld.


Nu de LCD projector is ingeschakeld

Nu de LCD projector is ingeschakeld, schakelt u uw PC op. Als het eenmaal is opgestart, zal uw pc detecteert automatisch de nieuwe display. Als u verbinding uw bestaande monitor, dan heb je twee beeldschermen. Hoe dan ook, moet het LCD-scherm in staat om het beeld van uw computer. Zo niet, overweeg dan het controleren van de verbinding of het manipuleren van de controles van uw LCD-projector om de verbinding te detecteren. Sommige computers kunnen extra drivers om de LCD-projector gedetecteerd. Als dat zo is, vind de cd met de driver die bij de LCD-projector en installeer deze op uw computer.