O2e

Hoe maak je een Microsoft Exchange-service-account te beveiligen

Een uitwisseling server is nu een integraal onderdeel van de business bedrijven

Een uitwisseling server is nu een integraal onderdeel van zakelijke ondernemingen. Het ondersteunt de opslag van gegevens, e-mail, mobile en web-based toegang tot informatie, agenda en taken. Kortom, het kan bestempeld worden als een high-tech kern van een organisatie. Microsoft Exchange-service-accounts vormen een groot veiligheidsrisico. De Exchange-service is een favoriet doelwit van hackers in een poging om zakelijke systemen compromitteren.

Hoe maak je een Microsoft Exchange-service-account te beveiligen. De belangrijkste reden waarom dit is een veiligheidsrisico is, omdat gebruikers niet normaal hun wachtwoord wijzigen.
Hoe maak je een Microsoft Exchange-service-account te beveiligen. De belangrijkste reden waarom dit is een veiligheidsrisico is, omdat gebruikers niet normaal hun wachtwoord wijzigen.

Er zijn maatregelen die uw technische medewerkers kunt toepassen op uw Microsoft Exchange-service-account veilig te maken.

  1. Uw IT-persoon moet in staat zijn om de hele beveiliging eis aangepast aan uw behoeften te configureren. Voor extra veiligheid, moet er een beperkte toegang tot uw Microsoft Exchange-server locatie en de exchange server zelf is achter slot en grendel bewaard worden.
  2. De belangrijkste reden waarom dit is een veiligheidsrisico is, omdat gebruikers niet normaal hun wachtwoord wijzigen. Een serviceaccount heeft ook meer privileges dan beheerdersaccount. Gebruikers lang weg uit het bedrijf nog steeds in staat om in te loggen en toegang te krijgen tot de service account.
  3. Een oplossing is om het wachtwoord voor de dienst in iets dat moeilijk te onthouden veranderen. Het is raadzaam dat u een lang wachtwoord te gebruiken met een combinatie van hoofdletters en kleine letters en cijfers. Een andere optie is om het wachtwoord te veranderen maandelijks. Maar zorg ervoor dat u een meester lijst van de wachtwoorden en de locaties waar ze worden gebruikt. Vermijd het instellen van het wachtwoord automatisch komen te vervallen om toegang te voorkomen.
  4. U moet een firewall om uw server te beveiligen installeren. De firewall moet worden geconfigureerd om alleen de poorten die uw bedrijf nodig heeft nodig passeren. Een firewall is met name nodig voor beveiligde e-mail opvragingen.
  5. Gebruik een combinatie van firewall en Secure Socket Layer (SSL) om lekken van informatie te beperken. De SSL is een protocol ontwikkeld voor prive-document transmissie via het Internet. Het wordt algemeen gebruikt om e-mails, zakelijke gegevens en uw persoonlijke gegevens te beschermen wanneer u uw creditcard gebruiken bij het online kopen. De SSL beschermt uw gegevens door middel van data-encryptie in een onleesbaar formaat.
  6. Hebben uw IT-persoon rekening beleid toewijzen en ze strikt handhaven. Verlenen beperkte toegang tot het personeel te selecteren. Vereisen rekening gebruikers hun wachtwoord onmiddellijk te veranderen zodra zij hun toestemming om de Exchange-systeem te gebruiken ontvangen. De rekening wordt geleverd met een tijdelijk wachtwoord toegewezen door de beheerder. Dit is een noodzakelijke voorwaarde om te testen of de account werkt.
  7. Jouw uitwisseling kan e-mail, proces-client verzoeken opslaan en e-mail ontvangt. De Post Office Protocol 3 (POP3) biedt uw klanten uitwisselen met brievenbussen en hen in staat stelt om hun e-mail ophalen van de server. Het risico hier is dat zelfs onbevoegde personen toegang hebben en ophalen user login en wachtwoorden. Om mailservers beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang, zorg ervoor dat tijdens set-up het vak Wachtwoord Secure Authentication (SPA) is aangevinkt. Installeer een firewall voordat u de e-mail server te verbinden met het internet en het gebruik van de nieuwste versie van het IP Protocol Security. Bovendien, het configureren van de e-mailserver om alleen gecodeerde wachtwoorden toestaan. Kijk ook eens waardoor de functie audit in uw ruil voor e-activiteit te controleren

Naarmate meer en meer mensen krijgen tech-savvy

Naarmate meer en meer mensen krijgen tech-savvy, de bedreiging van de internet-en informatiebeveiliging escaleert. Exchange-servers zijn bijzonder aantrekkelijk voor het hacken van bedrijfsspionage en andere kwaadwillenden. De hoogte blijven van de meest recente beveiligingsrisico en uw veiligheid procedures en systemen updaten zijn uw beste tegenaanval maatregelen.