O2e

Hoe maak je een mindsay blog prive maken

MindSay is een social networking site waarmee u uw foto's en blogs delen met een selecte gemeenschap, vergelijkbaar met wat andere sociale netwerken kunt u doen. U kunt ook zoeken naar andere mensen met dezelfde interesses en tag foto's en andere items. Net als bij andere social networking sites, privacy is nog steeds een probleem dat u wilt behouden en te controleren wensen. De onderstaande stappen laat zien hoe u uw privacy te handhaven terwijl het delen van wat je wilt delen met de rest van de MindSay Web gemeenschap.

  • Een bezoek aan mindsay. Eerst moet u de bezoeken Mindsay site via uw favoriete browser. U hoeft alleen een e-mailadres (geldig, natuurlijk) te registreren. Na registratie kunt u uw ideeën en foto's via MindSay die in wezen is een gratis wiki en blog site.
  • Inschrijven voor mindsay. Als je nog geen account hebt, de "Join" knop die kan worden gezien aan de bovenkant van de pagina te selecteren. Vanaf hier moet u vul het registratieformulier in met uw gewenste gebruikersnaam, wachtwoord en het e-mailadres dat u wilt gebruiken. Mogelijk moet u een andere gebruikersnaam te kiezen als degene die je in eerste instantie gekozen is al in gebruik. Eenmaal geregistreerd, kunt u uw account te verifiëren met het e-mailadres dat u hebt gebruikt en u kunt nu gaan bloggen op MindSay.
  • Het creëren van je blog. Zodra u zich bevindt, kunt u uw blog te maken door het selecteren van de "Blog" optie op het scherm. U kunt de mix het formaat van uw blog door het hebben van video's, zodat tekst en afbeeldingen op uw schrijven te vullen. Eenmaal gedaan, kunt u nu beslissen over hoe u wilt dat uw inzending gepubliceerd.
  • Het instellen van de blog privacy-niveau Er zijn verschillende privacy-instellingen die u kunt kiezen uit -. Als u wilt dat uw invoer zichtbaar is voor alle of alleen door degenen die zijn aangesloten op je. U kunt ook kiezen of u de blog te worden aangetoond dat een bepaalde groep mensen alleen. Op deze manier heb je volledige controle over hoe u wilt dat uw blog gepubliceerd op het internet. Houd in gedachten dat u altijd uw privacy te wijzigen op een per post basis, dus dit betekent dat niet al uw inzendingen moeten worden beperkt tot een paar mensen of gepubliceerd voor iedereen anders. U kunt ook kiezen of u uw stuk onmiddellijk publiceren of op te slaan als een ontwerp voor toekomstige publicatie. Dit is vooral handig wanneer u het schrijven van een lang stuk van het werk en zou willen dat je werk op te slaan voor later te bewerken.


Vergeet niet dat u op verantwoorde wijze moet bloggen

Hoe maak je een mindsay blog prive maken. Een bezoek aan mindsay.
Hoe maak je een mindsay blog prive maken. Een bezoek aan mindsay.

Vergeet niet dat u op verantwoorde wijze moet bloggen, en wat je blog weerspiegelt van je karakter. Zelfs als u gebruik maakt van een andere gebruikersnaam dan je echte naam, in deze dag en leeftijd, zo ongeveer alles en nog wat gepubliceerd op het web kunnen worden gevolgd aan de opdrachtgever van de bestanden. Altijd denken aan de privacy-niveau dat u instelt voordat je op de knop Publiceren op de MindSay site. Als je vrienden hebt die op MindSay, delen met hen zijn de bovenstaande tips als het gaat om het beheer van hun privacy-instelling, zodat ook zij op de hoogte zijn bloggers.