O2e

Hoe maak je een mobiele telefoon tap te detecteren

Wanneer analoge mobiele telefoons eerst uit kwam, waren ze kwetsbaar voor het klonen en andere hacks. Hoewel digitale mobiele telefoons zijn grotendeels geëlimineerd dit schending van de privacy, kan uw mobiele telefoon nog steeds afgeluisterd, met onbevoegde personen of groepen luisteren naar uw telefoon gesprekken.

Manieren om een ​​mobiele telefoon tap te detecteren:

Hoe maak je een mobiele telefoon tap te detecteren. Voel uw handset na een periode waarin u het niet hebt gebruikt.
Hoe maak je een mobiele telefoon tap te detecteren. Voel uw handset na een periode waarin u het niet hebt gebruikt.

  • Voel uw handset na een periode waarin u het niet hebt gebruikt. Als uw apparaat voelt warm aan, zelfs als je het niet hebt gebruikt, is dit een teken dat het actief is geweest, mogelijk van het verzenden of ontvangen van signalen van de telefoon tapper.
  • Bestudeer uw batterij, de mate van drainage. Als u merkt dat u nodig hebt om uw telefoon op te laden vaker dan voorheen, kan het ook een indicatie dat tikken activiteit is energie aftappen van de accu zonder uw medeweten. Om te voorkomen dat de batterij wordt de vervaldatum nadert elimineren, vervang deze door een nieuwe batterij. Als de afvoer tarief is nog steeds aanzienlijk sneller, dan is het zeer waarschijnlijk uit te tikken.
  • Luister naar de ontvanger, terwijl de handset stand-by. Als het apparaat blijft maken geluiden, zoals statische of bromt, zelfs wanneer niet in gebruik, dan kan het zijn dat het signaal stuurt naar de tapper.
  • Deel valse informatie via de telefoon. Dit is gebaseerd op een slimme contra-techniek die gebruikt wordt door de spion agentschappen uit te roeien mollen en dubbele agenten. Praat met iemand die je vertrouwt u het apparaat gebruikt en delen iets controversieel over jou, dat is helemaal niet waar. Als je afluisteren anderen over die verkeerde informatie, dan iemand heeft getikt uw telefoon en onbewust gedeeld dat verkeerde informatie. U kunt het bereik van de verdachten zelfs beperken door het bestuderen van welke groep van geassocieerde deelnemingen wordt de informatie (bijvoorbeeld uw collega's, je vrienden, je buren, enz.) verspreiden. Een lid van deze groep zal zeker de tapper of gekoppeld aan hem.
  • Luister naar achtergrondgeluiden tijdens een gesprek. Hoort u statische, volume schommelingen, popping, radiostation uitgezonden, krassen of andere vreemde geluiden tijdens het praten met iemand over de telefoon, het kon het resultaat van interferentie die wordt veroorzaakt door te tikken.
  • Kijk voor vreemde telefoon gedrag. Als uw telefoon display licht op, zelfs wanneer u deze niet gebruikt, ongewoon lang duurt af te sluiten, ringen en toont een onbekende nummer zonder dat iemand antwoordapparaat of geeft aan een andere activiteit in de standby, het zou kunnen een bijwerking zijn van te tikken. Een hoger dan verwachte mobiele telefoonrekening aan het einde van de maand kan ook wijzen op ongerechtvaardigde telefoon activiteit.
  • Gebruik een telefoon tap-detector. Je mag een hobby detector te gebruiken, maar dit eenvoudige apparaat, kan er valse positieven, in het bijzonder tegen misbruik. U kunt uw telefoon professioneel gedetecteerd, in plaats daarvan.


Als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd, kunt u stappen ondernemen om het te bestrijden. Haal de batterij wanneer deze niet in gebruik is, zodat mensen kunnen niet luisteren, zelfs als uw telefoon is alleen op stand-by, of gebruik van een mobiele telefoon stoorzender met mobiele telefoon signalen te blokkeren om je omgeving.