O2e

Hoe maak je een nep tatoeage in photoshop maken

In deze dag en de leeftijd

In deze dag en de leeftijd, het veranderen van foto's is een must voor de meeste vakblad industrieën in de wereld. Het is omdat ze geloven dat foto's op hun eigen, zelfs op hun best met de juiste verlichting, milieu en model, is nog steeds niet goed genoeg, dat is waar Photoshop komt inch Er zijn veel programma's die er zijn die kunnen bewerken en veranderen afbeeldingen, maar geen zo efficiënt en effectief als Adobe Photoshop. Maar afgezien van digitaal retoucheren modellen zodat ze er lichter en mooier, Photoshop kan ook gebruikt worden thuis-of het nu voor de lol of wilt u gewoon om jezelf beter te kijken in een bepaalde foto. Wat de reden ook, kan het bewerken van een foto door het gebruik van Photoshop zijn vrij eenvoudig, zolang je je bewust bent van hoe het precies werkt. Anders is het een nachtmerrie voor de meeste mensen die niet weten hoe ze de handige programma te gebruiken. Als u een van die mensen die wel wat hulp kan gebruiken in het veranderen van foto's met Photoshop, dan bent u in geluk. Dit artikel geeft een van de manieren waarop u kunt gebruiken om een ​​foto, die is het toevoegen van een nep tatoeage met behulp van Photoshop te bewerken. Het lijkt misschien onmogelijk, maar deze dagen (in ieder geval als het gaat om fotografie), niets is onmogelijk. Je hoeft alleen maar het geduld hebben om het door te zetten, en de kennis om effectief te maken, dat is wat dit artikel geeft in de vorm van deze stap-voor-stap handleiding:

Hoe maak je een nep tatoeage in photoshop maken. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig heeft.
Hoe maak je een nep tatoeage in photoshop maken. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig heeft.

  • Zorg ervoor dat u alles wat u nodig heeft. Dit geldt ook voor de Photoshop-programma (goed geïnstalleerd), de afbeelding die u wilt bewerken, en een foto van de tatoeage die u wilt gebruiken. Met dit alles in de hand, kunt u doorgaan.
  • Klaar de foto voor het bewerken en opmaken van uw tatoeage. Dus dat je niet het originele beeld dat u hebt verpest, maak een andere kopie van de foto die u wilt bewerken voordat u wat dan ook. Zodra u klaar bent, maakt u een geheel nieuwe doek te werken aan ('Bestand' en vervolgens 'Nieuw'), en er trek je tattoo met het beeld van de tatoeage als uw gids (als nieuwe laag, en niet 'Achtergrond' ). Maak gebruik van wat functie je wilt, en maken het er zo dicht de tatoeage die u wilt gebruiken als mogelijk is. Houd alles mooi glad.
  • Kopieer en plak de tattoo op de foto die u wilt bewerken, en resize. Zodra u klaar bent met de tatoeage, kopieert u de hele afbeelding (zorg ervoor dat u nog steeds op de laag waar je de aandacht van de tatoeage). Daarna ga je terug naar de foto die u wilt wijzigen, en plak je tattoo er-niet ', als het niet de juiste maat, kunt u het formaat te wijzigen en toe te blijven werken aan het zo dat het uiteindelijk eruit zal zien het is echt een deel van het beeld. Photoshop maakt dit makkelijker door automatisch het toevoegen van een nieuwe laag wanneer u kopieert en plakt iets, waardoor het bewerken van de tatoeage zonder dat verpest de foto zelf mogelijk te maken.


En daar heb je het, een gloednieuwe tatoeage op je foto zonder al de pijn die wordt geleverd met de inkten proces. U kunt ook gebruik maken van dit als een semi-gids voor andere projecten, zoals het concept blijft hetzelfde.