O2e

Hoe maak je een nep - waarschuwing virus te verwijderen

Een nep-waarschuwing virus genereert verkeerde scanresultaten

Een nep-waarschuwing virus genereert verkeerde scanresultaten, je te vertellen dat uw computer ernstig besmet is en waarin u wordt gevraagd de geadverteerde anti-virus programma's te kopen. In veel gevallen wordt het ook gebruikt door een onbevoegd persoon op uw computer activiteiten te controleren en de toegang tot uw bestanden te krijgen. Een nep virus waarschuwing is gevaarlijk om in uw computer. Omdat het een Trojan-virus door de natuur, dit moet direct worden verwijderd voordat het maakt een solide basis in uw systeem. Hier is hoe.

  • Zoek en wis de nep virus waarschuwing. U kunt dit doen door te gaan naar het menu Start. Klik op Zoeken om het venster Zoeken starten. Op de "Wat wilt u naar zoeken?" klikt u op "Alle bestanden en mappen." Typ vervolgens een Trojaans Fake Alert bestand, zoals bridge.dll, pynix.dll, udpmod.dll, rpnqrdnm.exe, en tcpservice2.exe.
  • Kies "Lokale vaste schijven" onder het "Zoeken in" rubriek. Klik op Zoeken. Het zoekproces zal een tijdje duren, vooral als u meerdere bestanden in uw systeem. Als de Trojaanse Fake Alert bestand dat u hebt getypt verschijnt in de lijst met resultaten, onmiddellijk te verwijderen.
  • Verwijder de registersleutels. Vergeet niet om dit alleen te doen als u comfortabel werken op commando's. Zo niet, iemand met vooraf computerkennis doen. Begin door te klikken op "Start". Op het linkerpaneel, selecteer "Run." Dan typ 'regedit' in de doos. Klik op "OK." Wanneer het venster Register-editor verschijnt, klikt u op "Bewerken" en dan "Zoeken." Typ een Trojan Fake Alert registersleutel. Als de registersleutel verschijnt, klik met de rechtermuisknop op. Selecteer "Wijzigen" en vervolgens op "Verwijderen." Vergeet niet om een ​​back-up voor uw register sleutels aan te maken voordat u de verwijdering.
  • Verwijder DLL's. Nogmaals, klikt u op "Start". Selecteer "Run" en typ "cmd" in het veld. Klik op "OK." Typ vervolgens "cd" en druk op de spatiebalk om uw directory te veranderen. Typ de directory van een Trojan dll. Als er een dll verschijnt, voert u "regsvr32 / u en de naam van het dll-bestand. Bijvoorbeeld, als pynix.dll verschijnt, moet u het type" regsvr32 / u pynix.dll. "Hit Enter.
  • Afbreken Trojan verwerkt door de Task Manager. Om dit te doen, moet je naar "Start" en vervolgens op "Uitvoeren". Voer taskmgr.exe in het veld. Op de tabblad 'Processen', voer een Trojan proces, waarvan voorbeelden zijn users32.exe, susp.exe, en rpnqrdnm.exe. Wanneer de processen opdagen, klik met de rechtermuisknop op hen. Selecteer "Proces beëindigen."
  • Voer uw anti-virus software. Onmiddellijk een volledige scan uit op uw computer als u vermoedt dat er een nep-Trojan signalering uw systeem ingevoerd. Wanneer een Trojan-virus wordt gedetecteerd, permanent te verwijderen van uw computer. Houd in gedachten dat valse viruswaarschuwingen consequent worden bijgewerkt, waardoor ze agressiever en moeilijker te verwijderen. Als zodanig moet u altijd de nieuwste anti-virus software op uw systeem.
  • Installeer anti-spyware programma. Naast anti-virus software, anti-spyware helpt ook bij de bescherming van uw computer tegen kwaadaardige spyware en verwijdert zodra het zich voordoet. Nogmaals, voer een volledige scan om de spyware te detecteren. Wanneer deze wordt weergegeven in de zoekresultaten, onmiddellijk te verwijderen.


Vergeet niet om altijd uw beveiligingsprogramma's bijgewerkt

Hoe maak je een nep - waarschuwing virus te verwijderen. Zoek en wis de nep virus waarschuwing.
Hoe maak je een nep - waarschuwing virus te verwijderen. Zoek en wis de nep virus waarschuwing.

Vergeet niet om altijd uw beveiligingsprogramma's bijgewerkt. U kunt naar de website van de fabrikant om de nieuwste updates te krijgen. Ze vereisen een vergoeding natuurlijk.