O2e

Hoe maak je een netwerkverbinding kopiëren

Wil je spruitstuk kopieën van uw huidige netwerkverbinding hebben? De taak is heel eenvoudig. Netwerkverbindingen zijn er in drie vormen: de virtual private network, dial-up, en de directe verbindingen. Om gemakkelijk kopieën maken van hen, onder rekening houden met de twee eenvoudige manieren om een ​​kopie van uw netwerkverbinding te houden.

De eerste methode. Deze methode is van toepassing op de oudere versies van Windows.

  • Ga naar de "start" knop en selecteer "control panel". Als u het bedieningspaneel niet kunt vinden in je start menu in een keer, kan je zoeken naar deze in de "Setting" zoals u wellicht nog steeds met behulp van andere oudere Windows-versie. Wanneer u in de "instelling" venster, selecteer "Configuratiescherm".
  • In het taakdeelvenster, vindt u een "Klassieke weergave" selectie. Klik op de knop om de weergave te wijzigen.
  • Zoek naar "netwerkverbindingen" en selecteer deze door op twee keer in een keer. Het maken van een kopie van een netwerkverbinding betekent dat je moet gewoon een duplicaat van een die al is gemaakt maken. Deze methode bespaart van zo veel gedoe en ingewikkelde instructies die leiden tot een soortgelijke gekopieerde verbinding.
  • In uw huidige netwerk-verbinding, plaatst u de muisaanwijzer op de locatie en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Een drop-down-lijst verschijnt, selecteer "Create Kopiëren '.
  • Wat zal in beeld komen is een dialoogvenster waarmee u de naam van een binnenkort te worden gekopieerd verbinding. U kunt de naam wijzigen als u wilt, of u kunt ervoor kiezen geen enkele wijziging te maken. Maar houd in gedachten dat als u de naam van een bepaalde netwerkverbinding, het zal anders zijn dan het origineel, indien u zich bij eventuele aanpassingen en herzieningen je wilt maken. Aan de andere kant, door de naam van, kunt u voorkomen dat verwarring tussen het origineel en het gekopieerde aansluitingen.
  • Klik op "Ok" en vervolgens wacht tot de computer om de taak te voltooien.

De tweede methode

Hoe maak je een netwerkverbinding kopiëren. Zoek naar "netwerkverbindingen" en selecteer deze door op twee keer in een keer.
Hoe maak je een netwerkverbinding kopiëren. Zoek naar "netwerkverbindingen" en selecteer deze door op twee keer in een keer.

De tweede methode. Deze methode is veel gemakkelijker en zal van toepassing zijn op nieuwe versies van Windows.

  • Klik op Netwerkverbindingen te openen, en kijk voor dial-up, virtual private network, of directe verbinding.
  • Klik met de rechtermuisknop op het pictogram, een drop-down lijst balk in beeld komen. Selecteer de "Create Copy" knop. Vergeet niet dat terwijl je in het proces van het kopiëren van de netwerkverbinding, zult u niet in staat zijn om een ​​LAN-verbinding en zelfs de inkomende verbindingen te kopiëren.
  • Er verschijnt een dialoogvenster zal worden getoond waardoor een commando naar de nieuw gecreëerde netwerkverbinding hernoemen. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u het programma hernoemen en niet gewoon kopiëren zijn oorspronkelijke naam. Dit zal leiden tot verwarring met een vergelijkbaar netwerk verbindingen. Als u de naam, heeft u de toegang tot een wijziging van de verbindingsinstellingen, precies zoals u dat wilt en zonder het verwijderen van de eerdere netwerkverbindingen te maken. U kunt ook verschillende modems, kiezen profielen en vele andere functies gewoon door de naam van de nieuwe netwerkverbinding.
  • Een goede raad als je op het proces van het dupliceren netwerkverbindingen-kunt u altijd voor de nodige online hulp te vragen door te klikken op de "help" knop in het geval u problemen problemen, zoals de servers zijn niet van dezelfde functies van uw Windows-versie om het besturingssysteem. Windows online zal u helpen in een stap-voor-stap proces om eventuele problemen op te lossen.


Nu dat je gedetailleerde instructies over hoe u een kopie van een netwerkverbinding aan te houden, ga je gang en probeer het eens. Veel succes!