O2e

Hoe maak je een nieuwsbrief met behulp van Microsoft Works creëren

Een van de beste manieren om in contact te blijven en te communiceren met mensen, zowel sociaal of professioneel is door het creëren en verzenden van regelmatige nieuwsbrieven. Het maken van een nieuwsbrief is eenvoudig en efficiënt als je een desktop publishing applicatie, zoals Microsoft Works. Deze applicatie biedt u een gebruiksvriendelijke manier om uw gedachten te ordenen en plaats alles in een document. Het biedt een breed scala aan nieuwsbrief templates om uit te kiezen en opties aan te passen aan uw thema. Microsoft Works is een desktop publishing suite die gescheiden is van de beroemde Microsoft Office pak. In essentie, Microsoft Works maakt gebruik van dezelfde engine als Microsoft Word. Dus als je al bekend bent met Word, moet Works gemakkelijk zijn.

Installeer en open Microsoft Works. Zodra u de aankoop van uw exemplaar van Microsoft Works, plaatst u de installatie-cd in uw CD-ROM en initialiseer het installatieproces. Volg de instructies totdat de installatie is voltooid. Het duurt slechts een paar minuten. Zodra het is geïnstalleerd, klikt u op de Microsoft Works-venster Taak starten door te navigeren door de menu 'Start' en 'Programma's'. Dit opent het venster waarin u uw nieuw project te starten.

Kies een sjabloon. Zodra Microsoft Works opent

Kies een sjabloon. Zodra Microsoft Works opent, verschijnt er een nieuw venster worden verplaatst. Op de bovenkant van het venster, zijn er opties om uit te kiezen. Aangezien wil je het openen van een nieuw project met behulp van enkele van de geïntegreerde sjablonen in de toepassing, klik op de "Sjablonen" icoon op het hoofdmenu. Dit zal een selectie van verschillende sjablonen voor uw nieuwe project. Zoek de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster en type "nieuwsbrief" en druk op "Enter" op uw toetsenbord. Hiermee zoekt u naar de toepassing en geeft eventuele sjablonen beschikbaar voor nieuwsbrieven. Zodra alle gevonden nieuwsbrief templates wordt weergegeven op het hoofdvenster klikt u op elk sjabloon om een ​​voorbeeld van het op de rechterkant te zien. Onder de preview van elke sjabloon een knop aangeduid als "Gebruik deze stijl" te zijn. Zodra u hebt besloten op de sjabloon voor uw nieuwsbrief project, klikt u op de "Gebruik deze stijl" knop om een ​​nieuw document te starten met de sjabloon al opgenomen.

Maken en bewerken van uw nieuwsbrief. Wanneer de nieuwsbrief template verschijnt als het nieuwe document, bent u nu klaar om te bewerken en aanpassen van de sjabloon gebruiken om uw nieuwsbrief te maken. Om nieuwe tekst toe te voegen, dubbelklikt u op de bestaande tekst sjabloon te vervangen door de nieuwe. Typ in het veld en druk op enter. Als u voorwerpen die eerder met besparen op Microsoft Word, open het en kopieer en plak deze in de gewenste tekstvak. Zorg ervoor dat u de tekstvakken aan te passen als het je past. Het kan zijn dat de grootte en lettertype van de tekst naar de gewenste grootte van het tekstvak te bereiken en ook te bewerken. U kunt afbeeldingen toevoegen en door de "Insert Picture"-functie. De sjabloon kleuren en ontwerpen kunnen ook worden aangepast door te wijzen op de beelden en kleuren en dubbel op te klikken om het eigenschappen. Wijzigen in een kleur of kleurschakering die u wenst.

Hoe maak je een nieuwsbrief met behulp van microsoft works creëren. Installeer en open microsoft works.
Hoe maak je een nieuwsbrief met behulp van microsoft works creëren. Installeer en open microsoft works.

Wanneer u aanpast en het toevoegen van de informatie voor uw nieuwsbrief klaar, sla het op in een Microsoft Word-bestand, zodat mensen die niet beschikken over Microsoft Works in hun computer staat zal zijn om het te kunnen zien wanneer u het sturen naar hen. U kunt het bestand converteren naar een PDF-bestand en door online te gaan en op zoek naar gratis online Word naar PDF-conversie websites.