O2e

Hoe maak je een online opslagdienst vinden

Als u de computer opslagruimte voor uw eigen persoonlijke behoeften of voor uw bedrijf, veel nieuwe online diensten aan te bieden van een oplossing voor uw computer opslagproblemen. Hebt u meer dan een computer? Online opslag diensten kunt u bestanden tussen computers te delen zonder het gedoe van het gebruik van USB-sticks.

Het leek erop dat bijna 's nachts, tientallen verschillende bedrijven begonnen met online zakendoen, het aanbieden van online opslagdiensten. Gewoon een paar jaar geleden, de enige optie voor de opslag was diskettes. Voor die tijd, computers gebruikte floppy disks. Nieuwere computers niet langer hebben een diskettestation geïnstalleerd.

Hoe maak je een online opslagdienst vinden. Stap 1.
Hoe maak je een online opslagdienst vinden. Stap 1.

Welke redenen kunnen ertoe leiden dat u overwegen gebruik te maken van een online opslagdienst? Als u bestanden die u wilt delen met meer dan een persoon, kan een online opslagdienst perfect zijn. Als u uw harde schijf hebt verloren om schade, online backup-diensten maken opnieuw maken van uw computerbestanden veel gemakkelijker. Met zo veel bedrijven die hun diensten aanbieden, hoe kies je de juiste? Het antwoord hangt af van uw behoeften. Hier zijn een paar van de vele online diensten beschikbaar.

Stap 1

Mozy adverteert op televisie dat het tot 2 GB aan opslagruimte voor back-up gratis. Andere bedrijven zijn waarschijnlijk dezelfde stap in tv-reclame snel volgen. Bezoek hun website en download de gratis software. Automatische back-ups zal regelmatig worden uitgevoerd. Ik gebruik deze service mezelf en het is echt een eitje om te installeren en te gebruiken.

Stap 2

Carbonite biedt een zeer unieke online service, het constant back-ups nieuwe gegevens op uw pc. Uw gegevens worden vervolgens versleuteld en opgeslagen op de remote backup center. Er is geen limiet op de back-up opslag niet. De prijs is ook rechts-gratis voor 15 dagen, daarna minder dan 5€ per maand. Deze service is misschien wel een van de best beschikbare.

Stap 3

Box heeft een web-based access panel dat het delen en beschermen van uw documenten, foto's en bestanden van uw mobiele telefoon kunt van overal, zelfs.


Dit zijn slechts een paar van de vele online opslag opties beschikbaar. Kijk naar ze allemaal en kies de een die past bij uw online opslag behoeften de beste.