O2e

Hoe maak je een online tutoring service

Online tutoring services zijn populair voor ouders en hun kinderen

Online tutoring services zijn populair voor ouders en hun kinderen. Omwille van de staats-en federale mandaten van de No Child Left Behind Act, zijn de scholen verantwoording, zodat de leerlingen het goed doen tijdens assessments gehouden. Evaluaties en de evaluatie van wat ze geleerd omvatten vergelijken studenten in hun eigen klasse, district competities, alsmede de nationale wedstrijden. Grade scholieren geconfronteerd met de druk van geavanceerde leren, terwijl geconfronteerd met curriculum bijwerken op de middelbare scholen, alsmede het testen benchmark. Een online tutoring service, zoals elke dienst, moet worden getoetst en geëvalueerd. Hun service moet profiteren van uw kind.

Om een ​​online tutoring service, kunnen de volgende suggesties worden gebruikt:

  1. Kijken naar de educatieve gezichtspunt of filosofie van de dienst. Dit kan zijn op een pagina met de titel "Over ons" of "Wie zijn wij". De meeste tutoring diensten vermelden hun doel. Sommige, in plaats van reclame veel dingen, geven de geschiedenis van hun bedrijf en de prijzen die zij hebben ontvangen, indien aanwezig. Achtergrondinformatie is ook zeer nuttig.
  2. Weet het onderwerp van de service dekt alsook de leeftijd dat ze tegemoet te komen aan. Alle leerprogramma diensten moet worden vermeld het onderwerp van hun aandacht, evenals de graad niveau van hun leerlingen.
  3. Bestudeer de procedure en techniek. De meeste online diensten zijn 24/7 beschikbaar, terwijl sommige gedragingen diensten slechts in specifieke periodes. Sommige tutoring services bieden een proefperiode van zo lang als een week. Sommige bieden alleen een gratis demonstratie en 20 tot 30 minuten proef.
  4. Meer informatie over de docenten. Docenten voor services als deze moet graden of postdoctorale studies. Docenten moeten zijn intelligente mensen, zodat tutees leren wat ze geacht worden te kennen. Controleer ook de andere persoonlijke achtergrond materialen beschikbaar op de docenten. Hun profielen moeten ook met elkaar worden geplaatst met het profiel van de bedrijven '.
  5. Zorg ervoor dat uw staat van de educatieve programma gevolgd.
  6. Beoordelen als veel van de diensten die beschikbaar zijn in uw regio mogelijk te maken. Vraag vrienden om een ​​dienst te bevelen voor uw kind. Neem contact op met de school om te zien of ze kunnen aanbevelen een tutorial diensten die zij denken dat het gedrag van de beste dienstverlening. Voordat de uitgaven van uw hard verdiende geld, zorg ervoor dat de online dienst voldoet aan de eisen van uw kind.

De meeste tutoring services bieden hulp bij wiskunde

Hoe maak je een online tutoring service. Kijken naar de educatieve gezichtspunt of filosofie van de dienst.
Hoe maak je een online tutoring service. Kijken naar de educatieve gezichtspunt of filosofie van de dienst.

De meeste tutoring services bieden hulp in wiskunde, Engels, wetenschappen en meer. Terwijl sommige tutoring diensten staan ​​bekend om hun expertise in huiswerkbegeleiding, ze ook tutor onderwerpen afgezien van het huiswerk door de tutees. Het is belangrijk dat de docenten kennen de leerlingen. Studenten leren het beste als ze ervan overtuigd zijn dat hun tutor hen de hulp die ze nodig hebben kunnen geven.

Het vinden van een online tutoring service vereist enige vaardigheid van de kant van de ouders. Als de begeleiding van dienst heeft een pool van efficiënte en intelligente docenten, zal de student leerling niet geconfronteerd met een verstoring in zijn leerproces. Het is niet voldoende dat de online handleiding dienst heeft slechts een of twee beste leraren, terwijl de anderen zijn niet zo goed. Leraren in deze business moeten allemaal het beste.