O2e

Hoe maak je een online wijnproeverij club op te richten

Na uw eigen online wijnproeverij club kan zeer uitdagend zijn

Na uw eigen online wijnproeverij club kan zeer uitdagend zijn. Dit komt omdat dit het soort groep die voortdurende wisselwerking nodig tussen haar leden om te slagen. Het moet worden geleid door iemand met een sterke, duidelijke persoonlijkheid-een die kan starten en gemakkelijk en met vertrouwen gesprekken voeren.

Ondanks de uitdagingen

Ondanks de uitdagingen, echter, dit soort zaken is een goed uitgangspunt voor het lokaal ontmoeting met leden, omdat je in staat zijn om informatie te versturen en ook uw producten te adverteren met andere leden van de club. Er zijn een aantal mensen die in een gebied wonen met geen of beperkte lokale clubs, dus dit kan een goede optie voor die mensen die in dat soort gebied. Dit kan ook effectief met oudere mensen, omdat wijnen zijn zeer goed voor het hart.

Website: Omdat het een online bedrijf

Hoe maak je een online wijnproeverij club op te richten. Na uw eigen online wijnproeverij club kan zeer uitdagend zijn.
Hoe maak je een online wijnproeverij club op te richten. Na uw eigen online wijnproeverij club kan zeer uitdagend zijn.

Website: Aangezien het een online bedrijf, moet je beginnen met het maken van een website voor uw wijnproeverij club en dit zal uw uitgangspunt zijn. Voor uw website interessant te zijn, moet je ook blogs en fora dat het bedrijf zal bespreken. Als basis voor uw blogs en forums, kunt u verwijzen naar tijdschriften over wijnen en ook de geschiedenis van de wijnen die worden geproefd. Uw blogs en fora moet altijd worden bijgewerkt, omdat dit zal de basis van uw online interactie en ook zelfs als het online is, moet je aanspreekbaar om leden te zijn door te antwoorden met hun opmerkingen.

Forum Software: Er zijn veel sites tegenwoordig dat forums hebben en je kunt het bezoek voor u om te observeren voor de website die u gaat maken. Als u de software gebruikt in de plaats van het forum dat u vaak bezoekt wilt, kunt u de webmaster wat voor soort forum software die hij gebruikt voor hun website te vragen. Zorg ervoor dat het aantrekkelijk en effectief zou zijn voor uw eigen website op wijnproeverij. Veel forum software applicaties worden gratis aangeboden, zoals SMF, Phorum en Quicksilver Forums.

Andere leden: Na het maken van uw website en het installeren van de software voor uw forum, is het tijd voor u om nieuwe leden voor uw wijnproeverij club hebben. U kan ten minste een lid dat heeft een brede kennis en is zeer gepassioneerd over wijn of iemand die bereid is om te leren over wijn kiezen. U kunt zelfs kiezen leden die gewoon geïnteresseerd zijn, hoewel geen expert. Je moet het ook eens met de tijd en datum van uw vergadering lokaal als online en dit moet een of twee keer per maand worden gedaan.

Leveringen en Theme: U moet uw budget te schatten voor de leveringen

Ondanks de uitdagingen. Website: Omdat het een online bedrijf.
Ondanks de uitdagingen. Website: Omdat het een online bedrijf.

Leveringen en Theme: U moet uw budget te schatten voor de leveringen. In het bijzonder, moet je wijnglas voor elk van de leden en elke wijn die moeten worden geproefd. Als u alleen online ontmoeten, moet ieder lid zijn eigen flessen te kopen. Thema kan ook nuttig zijn voor je club, want dit zal de basis vormen van het proeven van de wijnen zijn.

Dit soort club kan interessant vooral voor wijnliefhebbers zijn omdat informatie over wijnen uit de mensen zeer beperkt kan worden. Dus het hebben van een website voor een wijnproeverij club kan nuttig zijn in het delen van informatie met andere leden.