O2e

Hoe maak je een oproep elke locatie via een PC te maken

Vandaag de dag kan een computer worden gebruikt voor bijna alles

Vandaag de dag kan een computer worden gebruikt voor bijna alles. Van entertainment tot onderzoek, een PC is een must have in elk huis. Een van de bijzondere dingen die je kunt doen met je PC is om het te gebruiken als een vaste telefoon naar zowat overal bellen. De gesprekskosten zal komen aanzienlijk goedkoper, en de helderheid van de lijn is soms veel beter dan het gebruik van een standaard telefoonlijn of een telefoonkaart.

Hier is hoe om te bellen overal met behulp van een pc.

Hoe maak je een oproep elke locatie via een PC te maken. U moet beschikken over een computer met high speed internet verbinding.
Hoe maak je een oproep elke locatie via een PC te maken. U moet beschikken over een computer met high speed internet verbinding.

  • U moet beschikken over een computer met high speed internet verbinding. Je moet ook een headset of een microfoon en luidspreker systeem geïnstalleerd te hebben. Dit is standaard bij aankoop van een computer, ofschoon sommige mensen liever om te upgraden naar een betere geluidskaarten of BOSE kwaliteit luidsprekers.
  • U moet een Voice over IP-programma op uw computer geïnstalleerd. Er zijn verschillende programma's die u kunt downloaden op uw computer te kunnen bellen. Een programma is Skype. Er is ook VOIP goedkoop en VOIP Stunt. Yahoo biedt ook een telefoon bellen functie genaamd Yahoo! Voice. Welke programma dat u kiest, moet u te downloaden en te installeren op uw computer.
  • Test het systeem. Misschien wilt u een test te bellen alleen maar om ervoor te zorgen dat de luidsprekers en headset goed werken. Voor Skype, het heeft een test oproep functie die een geautomatiseerde stem-functie die zal u hoe u de test bellen heeft. Je moet in staat zijn om de geautomatiseerde stem te horen uit de luidsprekers of headset en je moet in staat zijn om jezelf te horen als je praat. Voor Skype, het u toestaat om het afspelen van een testoproep zodat je kunt horen op de kwaliteit van het gesprek.
  • Ken de minuut tarieven. Niet alle VOIP systemen kunt u gratis bellen, hoewel de percentages kan veel goedkoper dan het gebruik van een vaste lijn. Voordat u een gesprek kunt u vinden van de gesprekskosten per minuut. U ziet op de hoofdpagina van het programma als er lasten per gesprek en hoeveel het zal zijn. Voor Yahoo! Voice, wordt bepaald door het land dat u belt.
  • Ken de tijd. Let op het tijdsverschil als u belt iemand uit staat of in een ander land. Zorg ervoor dat het een geschikt moment om te bellen en dat u niet per ongeluk wakker iemand in het midden van de nacht van uw gesprek.
  • Laat de persoon het telefoonnummer. Ongeacht wat VOIP-systeem of programma dat u gaat gebruiken, moet u het telefoonnummer dat u wilt bellen in te voeren. U kunt een telefoonboek naar rechts op het programma, zodat je gewoon naar beneden scrollen en doe een naam zoeken wanneer u een oproep.
  • Druk op knop. Zodra u hebt ingevoerd of geselecteerd het nummer dat u wilt bellen, zal er meestal een groene toets of een pictogram dat zegt: "CALL" op het scherm dat u op om het gesprek te maken. U hoort de computer een geluid kiezen, net zoals je zou horen een vaste telefoon een pieptoon laten horen als het telefoonnummer wordt gekozen.

De volgende keer dat je pick-up van uw telefoon om te bellen

De volgende keer dat je pick-up van uw telefoon om te bellen, kunt u overwegen uw personal computer in plaats daarvan. Neem dezelfde beleefdheden en telefoon etiquette, zelfs als u belt vanaf een pc. Als u vrienden en familie in het buitenland wonen of uit staat en wil met hen praten voor goedkope, overweeg dan het gebruik van uw PC.