O2e

Hoe maak je een panasonic lcd - tv het oplossen van problemen

De lcd-tv van Panasonic vertoont een hoge kwaliteit video, die is helder en levendig. De technologie die gebruikt wordt in de LCD TV maakt het mogelijk om te produceren heldere kleuren, met precies de juiste hoeveelheid verzadiging. Kijken actiefilms op de Panasonic LCD TV levert geen al te veel merkbare vertraging. Het zal leuk om sport te kijken op de LCD-TV zonder uw ogen te belasten vanuit alle hoeken. Wanneer u begint met problemen met de LCD TV's functies die u kunt proberen te vinden van de bron van het probleem en mogelijk een oplossing te vinden voor het voor u het bij de service center.

1. Geen beeld

Als u het lampje verlicht en kunt u de audio-frequentie te horen van de tv, maar geen beeld dan heb je misschien een probleem met het videosignaal. Controleer dat de LCD-TV in de juiste video-functie. Er zijn verschillende video-functies, die kunnen worden gereserveerd voor externe toepassingen zoals DVD, kabel, video 1 en video2. Zorg ervoor dat u op de kabel-functie. Controleer of de kabel goed is aangesloten op de kabel ingang achter het lcd-tv. De kabel kan los waardoor een leeg scherm. Controleer het beeld, contrast en helderheid instellingen met uw afstandsbediening om te zien of deze is ingesteld op het juiste bedrag. Als de helderheid is ingesteld op donkere dan kun je misschien niet in staat om alle foto's te zien op de LCD-TV.

2. LCD-TV kan niet worden ingeschakeld

Als uw LCD-TV wordt niet lijken aan te zetten wanneer u op de knop op de afstandsbediening moet u een paar dingen controleren voordat u deze naar de reparatiewerkplaats. Zorg ervoor dat het stopcontact werkt door er een ander elektrisch apparaat. Wanneer u hebt bevestigd het stopcontact functioneert kunt u de stekker in het lcd-tv. Controleer de waakvlam in de buurt van de handleiding uit-knop op de LCD TV. Activeer de knop op het apparaat om te zien of het draait op de TV. Als u handmatig op de TV aan te zetten van het apparaat, maar niet op de afstandsbediening dan heb je misschien een probleem met de afstandsbediening. Vervang de batterijen van de afstandsbediening met een nieuwe set batterijen. Draai nu de tv aan en uit met de afstandsbediening. Als de nieuwe batterijen niet het probleem oplossen, probeer dan een universele afstandsbediening.

Hoe maak je een panasonic lcd - tv het oplossen van problemen.
Hoe maak je een panasonic lcd - tv het oplossen van problemen.

Dit zijn slechts een paar fundamentele problemen en oplossingen die je kunt doen op de LCD TV voordat u het naar het service center. Als u het apparaat naar het service center, zorg ervoor om hen te vertellen het proces dat je mee naar de bron van het probleem te vinden. Het zal helpen het technisch personeel identificeren van het probleem meteen.