O2e

Hoe maak je een SMS - bericht te schrijven op een blackberry

Een Blackberry is een van de vele smartphones die hebben overspoelden de mobiele communicatie markt. Het omvat het grootste deel van de functies van een normale mobiele telefoon, maar de Blackberry is meer bekend om zijn vermogen om e-mailberichten te ontvangen via WiFi-toegang. Het functioneert ook als een persoonlijke digitale hulp. De Blackberry werd ontwikkeld in 1999 door Research in Motion, een Canadees bedrijf. De huidige lijn van Blackberry telefoons werden geïntroduceerd in 2002. Het is de tweede meest populaire smartphone in de markt en het meest populair onder zakelijke gebruikers in de Europa. Afgezien van het voorschot functies van een Blackberry telefoon, zijn nieuwere modellen ook uitgerust met de Blackberry messenger-software die het mogelijk maakt deze smartphone voor het verzenden en ontvangen korte tekstberichten. Hieronder staan ​​de stappen over hoe je een SMS-bericht te schrijven op een Blackberry.

  • Ga naar het beginscherm van uw BlackBerry. Druk op de Menu-knop die zich direct links van de trackball. Dit geeft alle menu beschikbaar zijn op uw Blackberry telefoon.
  • Navigeer naar het pictogram Berichten met behulp van de trackball en klik erop. Druk op de menu-knop nogmaals uit te brengen van het menu voor Berichten. Kies de Compose SMS-functie uit het pop-up menu met de trackball voordat u klikt op het wanneer u bent genavigeerd naar de juiste functie.
  • Als dit een nieuwe contactpersoon, selecteert u de optie Eenmaal optie. Als de contactpersoon die je gaat om de SMS te sturen naar al voorkomt in uw adresboek, zoekt u het contact en klik erop. Voor een nieuw contact heb je het type in mobiele van de contactpersoon telefoonnummer. Klik met de trackball na het invoeren van het mobiele telefoonnummer.
  • Gebruik het QWERTY-toetsenbord om uw SMS-bericht typen. Klik op de trackball als je eenmaal klaar bent met het typen van uw SMS-bericht. De actie zal een pop-up menu. Klik op de optie Verzenden om uw bericht te sturen naar de geselecteerde ontvanger. U gaat terug naar het scherm Berichten zodra de korte SMS-bericht is verzonden.
  • Er zijn verschillende manieren om tekst in te voeren om uw bericht te typen. Wanneer u de Sure Type ™ optie gebruikt, kunt u in staat zijn om alle QWERTY-toetsen gebruiken om het bericht samen te stellen. De multi-type modus kunt u een enkele toets meerdere keren indrukken om de exacte letter te vinden. Als u op de Shift-toets en de cijfertoets kunt u cijfers invoeren in het bericht en u kunt selecteren en symbolen in te voegen door op de ster-toets. Het indrukken van een lettertoets een paar seconden zal u toelaten om hoofdletters te gebruiken. Als u meerdere lijnen van de nummers te typen kunt u zich wenden op het nummer slot door op de hekje-toets en de Shift-toets. Als u op de Shift-toets nogmaals gaat uit de num lock.

Hoe maak je een SMS - bericht te schrijven op een blackberry. Ga naar het beginscherm van uw blackberry.
Hoe maak je een SMS - bericht te schrijven op een blackberry. Ga naar het beginscherm van uw blackberry.

Een Blackberry is een geavanceerd elektronisch apparaat dat in staat is om meer te doen dan wat wordt verwacht van andere smartphones. Neem de tijd om elke functie te verkennen en te leren van de sneltoetsen om zodat u uw Blackberry efficiënter te gebruiken.