O2e

Hoe maak je een snapshot in photoshop maken

Werken met Adobe Photoshop voor een paar keer erg overweldigend kan zijn, dankzij de verschillende instrumenten die kunnen leiden tot verschillende effecten. De vele opties kan zeker geven u meer mogelijkheden. Maar als je net begint, Deze opties zijn mogelijk alleen zorgen dat u een beetje duizelig. Het is gemakkelijk om een ​​beter effect te verliezen na het proberen van een nieuwe. Dat is de reden waarom het leren hoe je een snapshot in Photoshop te creëren is erg belangrijk.

Een snapshot is een tijdelijke kopie van een afbeelding

Een snapshot is een tijdelijke kopie van een afbeelding. U maakt een momentopname, zodat u kunt een effect zien na het proberen van een gereedschap. Snapshots maken het makkelijker voor u om een ​​effect te vergelijken van de andere. Herstel van uw werk na het experimenteren met een meer ingewikkelde techniek zal het mogelijk en gemakkelijk, ook, als u hebt gemaakt snapshots. Het beste van alles, het creëren van deze is zeer gemakkelijk door het volgen van de onderstaande stappen:

Hoe maak je een snapshot in photoshop maken. Selecteer de status die u wilt een momentopname te maken van.
Hoe maak je een snapshot in photoshop maken. Selecteer de status die u wilt een momentopname te maken van.

Selecteer de status die u wilt een momentopname te maken van. Kies de afbeelding staat dat u een snapshot te maken van.

Maak snapshots

Maak snapshots. Er zijn vele manieren om dit te doen, maar de standaard is om handmatig klikken op de optie in het palet Historie. Er is een camera-achtige knop aan de onderkant van de doos. Klik op deze om automatisch een snapshot uit de staat die u hebt gekozen.

U kunt uw geschiedenis kunt ook kiezen zodat snapshots wordt automatisch gemaakt wanneer u op te slaan. Om dit te doen, gaat u naar het palet Historie menu en kies de "automatisch nieuwe momentopname bij het opslaan."

Een andere manier om een ​​momentopname te maken is door met de rechtermuisknop te klikken op de gekozen stand. Kies de "Nieuwe momentopname" en een dialoogvenster verschijnt. Dit is een optie dit venster kunt u de momentopname wijzigen.

Wijzig de snapshot

Een snapshot is een tijdelijke kopie van een afbeelding. Wijzig de momentopname.
Een snapshot is een tijdelijke kopie van een afbeelding. Wijzig de momentopname.

Wijzig de momentopname. Standaard worden foto's met de naam "Snapshot 1", "Snapshot 2," en ga zo maar door. Dit kan worden veranderd zodat de snapshot gemakkelijk kan worden geïdentificeerd.

Selecteer het snapshot inhoud, ook

Selecteer het snapshot inhoud, ook. Volledige document, samengevoegde lagen, en huidige laag zijn uw opties. Het volledige document zal momentopnamen van alle lagen van die staat. Samengevoegde lagen worden samengevoegd alle lagen van die staat en de huidige laag zal een momentopname te maken van de gekozen laag van die staat.

Klik op de "OK" knop en de foto zal verschijnen in het palet Historie.


U kunt nu werken met de snapshots. Deze kunnen worden geselecteerd door op de naam. U mag de momentopname en de naam wijzigen door te dubbelklikken op de momentopname en het invoeren van de nieuwe naam.

Om een ​​momentopname te verwijderen, kunt u deze selecteren en kies 'Verwijderen' gevonden van het palet Historie menu. Door te klikken op het pictogram Verwijderen en het slepen van de snapshot naar het pictogram Verwijderen worden alternatieve manieren van het verwijderen van de snapshot.

Snapshots zijn nuttig, maar ze zijn alleen bedoeld voor de huidige Photoshop werksessie. Dat is de reden waarom de foto's die u hebt gemaakt niet worden opgeslagen, samen met het beeld. Het sluiten van de foto wordt ook automatisch verwijderen snapshots.

Als u wilt dat de verschillende staten op te slaan, dan moet je "Opslaan als" elke staat. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de automatisch verwijderd snapshots.

Ondanks deze beperking, snapshots zijn nog steeds zeer nuttig zijn bij het voorkomen van fouten wanneer u gebruik maken van het palet Historie. Als een beginner, zal het creëren van snapshots altijd van pas komen.