O2e

Hoe maak je een spraak - herkenning headset gebruiken

Het gebruik van spraakherkenningssoftware moet worden gecombineerd met het gebruik van een hoogwaardige spraakherkenning headset zodat de functies van de software kunnen worden gemaximaliseerd. Real-time data capture wordt gemaakt gemakkelijker als u deze noodzakelijke hulpmiddelen in scenario's waarin het gebruik van de handen en zelfs de ogen niet mogelijk is. Lees verder om te leren hoe je een spraak-herkenning headset te gebruiken.

Hoe maak je een spraak - herkenning headset gebruiken. Controleer of u de benodigde hardware op uw computer hebben.
Hoe maak je een spraak - herkenning headset gebruiken. Controleer of u de benodigde hardware op uw computer hebben.

  • Controleer of u de benodigde hardware op uw computer hebben. Om een ​​spraakherkenning programma om te werken en voor de gebruiker om de mogelijkheden ervan te maximaliseren, moet hij beschikken over een computer met een aanzienlijke hoeveelheid geheugen en processor snelheid. De geluidskaart dient ook in staat om niet alleen de spraakherkenningssoftware, maar spraakherkenning headset die wordt gebruikt ook geschikt.
  • Koop de juiste spraak-herkenning headset. Er zijn veel computer headsets op de markt beschikbaar, maar je moet in staat zijn om de juiste te kopen. Controleer de verpakking en zorg ervoor dat degene die zegt het is speciaal ontworpen voor gebruik op spraakherkenningssoftware te kopen. Een ander kenmerk dat u wilt dat de spraakherkenning headset te hebben is de 'noise-cancelling technologie'. Deze functie zal helpen bij het filteren van de ruis in uw omgeving wanneer u gebruik maken van de spraakherkenning headset, dus met meer accurate spraakherkenning uitgang.
  • Factor in de mobiliteit bij de aankoop van een spraak-herkenning headset. Als je altijd in beweging, zijn er spraakherkenning headsets die Bluetooth-technologie integreert, zodat u kunt gaan draadloos. Draadloze spraak-herkenning headsets kan kosten veel meer dan de gewone, bekabelde spraak-herkenning headsets. De draadloze tegenhangers zijn ook accu-afhankelijk, dus zorg ervoor dat u deze factoren te overwegen wanneer het kopen van een spraak-herkenning headset.
  • Kies een spraak-herkenning headset met een flexibele microfoon. De woorden die je spreekt kan gemakkelijk worden vastgelegd zolang de microfoon is direct in de voorkant van je lippen. Een top kwaliteit spraakherkenning headset zal op de lange en flexibele microfoon die u eenvoudig kunt aanpassen als dat nodig is.
  • Gebruik een spraakherkenning headset met verstelbare hoofdbanden. Naast verstelbare microfoons, zal de spraakherkenning headset moeten ook verstelbare hoofdbanden hebben. Zelfs als je om het te dragen voor lange uren, de spraak-herkenning headset is comfortabel om zo lang als je kunt de hoofdbanden aan te passen wanneer je maar wilt gebruiken.

U kan produceren meer vermogen als u optimaal gebruik maken van een spraak-herkenning headset, omdat je niet gehinderd door te typen of door spelfouten. De laatste en belangrijkste ding dat je moet onthouden is om duidelijk te spreken. Het punt van het gebruik van een spraak-herkenning headset zullen verloren gaan als u mompelen en eet je woorden als je spreekt.