O2e

Hoe maak je een standbeeld in photoshop maken

Het creëren van een standbeeld uit een mens met photoshop lagen en overvloeimodi

In deze tutorial gaan we produceren een beeld met behulp van een foto van een vrouw, een marmeren textuur, en Photoshop met zijn lagen opties.

 1. Allereerst moet een geschikte foto vinden. De essentiële elementen voor het geen drijvende haar, vooral op het gezicht, en open hals. Te veel make-up is ook niet erg goed voor de taak. Ik zag een foto van een vrouw met gladde haren omhoog te zetten.  
 2. Nu we de foto bereiden. Na het maken van een laag kopie van de afbeelding, zet het in grijswaardenmodus als we alleen de details van het gezicht, niet de kleuren. Nadat de kleur informatie wordt weggegooid, zet het terug in rgb. Of u kunt gebruik maken van Color / Saturation venster om de afbeelding zwart-wit.  
 3. Op de zwarte en witte laag kopie (het origineel kan onzichtbaar gemaakt worden door nu - we zullen er niets mee doen) te selecteren van de vrouw figuur en verwijder de resterende achtergrond. In deze beeldselectie ik ook verwijderd het detail Ik dacht dat onnodige - gewist de oorbellen.  
 4. Nu gaan we het bestand openen met de textuur en sleep de textuur om het beeld van de vrouw. Het wordt een afzonderlijke laag zijn. Zorg ervoor dat het op de top. Gebruik de selectie uit de oppervlaktelaag om de textuur niet voor de vrouw te verwijderen.  
 5. Zet laagmodus op Vermenigvuldigen. De textuur in dit voorbeeld is erg licht, het gezicht van de vrouw maakte het nauwelijks zichtbaar en we moeten de dekking van het gezicht van de vrouw laag te verminderen. Met een donkere texturen die u kan nodig zijn om de dekking van de textuur laag te verminderen.  
 6. Nu is de tijd om te werken met details. De lippen en wenkbrauwen zijn te donker voor de stenen beeld. Gebruik dodge tool op hen met medium belichting en instellingen voor dekking. Ik heb ook verwijderd van de lipgloss met de Healing Brush. En wazig het haar een beetje. Sommige ontwijken kan er ook worden toegepast.  
 7. Het lastigste deel van deze tutorial is het maken van de steen ogen voor het standbeeld. Logeren in de oppervlaktelaag een selectie maken rond de ogen. Zorg ervoor dat u een goede contour te creëren, waarbij in de wimpers en het maken van beide ogen aan de min of meer dezelfde vorm hebben. Ik gebruikte Veelhoeklasso voor de selectie, druk op shift voor het selecteren van het tweede oog na de eerste.  
 8. Binnen de selectie, het gebruik Clone Stamp met het doel plek uit de steenlaag. De ogen zijn nu stenig.  
 9. Nu moeten we om deze steenachtige ogen er natuurlijker uitzien. Voeg wat volume door het toevoegen van schaduwen.  
 10. Met de selectie nog actief opneming van een zwarte transparante gradiënt beginnend op hetzelfde niveau bovenste punt van de selectie en eindigt in het eerste derde van de ogen. Als de gradiënt gemaakt te scherp een schaduw, verminderen de dekking. Maak dan gebruik van het gereedschap Doordrukken langs de omtrek van de ogen met een redelijke belichting en instellingen voor dekking.  
 11. Verwijder selectie door te drukken op Ctrl + D en gebruik Blur tool op de contouren van de ogen om ze te mengen met het gezicht.  
 12. Nu is het tijd om nieuwe achtergrond voor het standbeeld te vinden. Ik heb een zwart-witte bakstenen muur daarachter.  
 13. Om het beeld te maken om niet te kijken te vlak, voegen we een slagschaduw laagstijl naar de bovenste laag.  

De taak is nu voltooid!

Hoe maak je een standbeeld in photoshop maken. Allereerst moet een geschikte foto vinden.
Hoe maak je een standbeeld in photoshop maken. Allereerst moet een geschikte foto vinden.

Nataly Tikhonovich is redacteur van Myphotosoft.com - Software voor uw digitale leven.