O2e

Hoe maak je een stereo - installatie veilig geleverd hebben

Elektronica zijn fragiele apparatuur die speciale zorg en behandeling nodig hebben. Bij het verzenden van een stereo-installatie bijvoorbeeld, je kan gewoon niet stop het in een doos voor de scheepvaart. Delen van de stereo-installatie kan afbreken. Als iemand mishandles de doos de huisvesting van de stereo-installatie, kan de onderdelen in de stereo-installatie beschadigd raken. Je moet zorgvuldig bij het inpakken van de stereo-installatie om ervoor te zorgen dat hij op zijn bestemming in een stuk bereikt.

Om te voorkomen dat te brengen in de stereo-installatie voor reparatie of het verliezen van uw inkomen in het geval u te sturen naar een koper, volgt u de instructies in veilig verzenden van uw stereo-installatie.

Materieel

 • Verzendkosten doos
 • Noppenfolie
 • Verpakkingstape
 • Fiche
 • Verpakking pinda's (optioneel)

Instructies

 • Scheid de verschillende componenten. De stereo-installatie moet worden gedemonteerd wanneer er delen die aan elkaar bevestigd. Alle connectoren en draden moeten worden verwijderd en lus individueel vervolgens gebonden met een bochtige of vastgezet met een elastiekje.
 • Draai armaturen en schroeven. Dit is een belangrijke stap om te voorkomen dat ze uit tijdens transport. Controleer en draai alle andere onderdelen die los.
 • Wikkel de componenten. Gebruik noppenfolie in individueel verpakken elk deel van de stereo-installatie inclusief de snoeren, draden en afstandsbediening. Zorg ervoor dat u elk deel omhullen met de noppenfolie ten minste tweemaal. Voor de belangrijkste component zelf (de eigenlijke stereo), verpak het in ten minste drie lagen. De zijkanten, boven-en onderkant moet goed worden beschermd. Zet de noppenfolie met verpakkingstape in gebieden waar de noppenfolie onbedoeld openen of zitten los.
 • Plaats de stereo componenten in een verzenddoos. In het ideale geval het vak dat u moet gebruiken is de originele doos van de stereo-installatie. Anders, koop een stevige doos die de belangrijkste component en de andere onderdelen kan snuggly passen. Zoveel mogelijk moet er geen lege ruimte in de doos wanneer de componenten binnen. In het geval dat er nog ruimte in de doos, vul de ruimtes met extra noppenfolie. U kunt ook gebruik maken van verpakking pinda's in het vullen van de ruimte.
 • Vink het vakje aan en de inhoud ervan. Voordat u verzegelen de doos, schud het naar links en naar rechts voor een tijdje. Als u de inhoud bewegen, voeg meer noppenfolie of verpakking pinda's in de doos. De bedoeling is dat de stereo-installatie componenten niet te bewegen, zelfs als de doos schudt.
 • Verzegel de doos. Gebruik verpakkingstape aan de deksel af te dichten. U de doos verder beveiligen door taping de gehele breedte en lengte van de doos.
 • Markeer het vakje. Schrijf "This Side Up" op ten minste twee zijden van de doos. Zorg ervoor dat u pijlen naar boven te trekken. Schrijf ook "Handle with Care" aan de zijkanten. Gebruik een donkere, vette marker voor het schrijven.

Tips:

 • Als u nog steeds de originele piepschuim verpakkingsmateriaal voor de stereo-installatie, gebruikt u deze voor het verpakken van de stereo.
 • In het geval dat u gebruik maakt van een aantal dozen voor de scheepvaart, kunt u op te schrijven op de buitenkant van de doos welk deel of component elke doos bevat.
 • Stuur de doos via UPS, FEDEX of DHL. Om de reistijd te verminderen, kiest u expresse of prioriteit levering.


Hoe maak je een stereo - installatie veilig geleverd hebben. Scheid de verschillende componenten.
Hoe maak je een stereo - installatie veilig geleverd hebben. Scheid de verschillende componenten.

Een stereo-installatie dient zorgvuldig te worden vóór verzending verpakt. Dit is dat de onderdelen worden ontvangen in een stuk en in staat. Noppenfolie, verpakkingstape, een marker en een stevige doos zijn alles wat je nodig hebt om een ​​stereo-installatie schip naar zijn bestemming.