O2e

Hoe maak je een subwoofer te kiezen voor een home audio systeem

Een subwoofer is een speciale luidspreker setup die lage frequentie bass-geluid uitvoert. Een subwoofer is vooral nuttig in een home audio systeem tijdens de voltooiing van de hele surround sound-ervaring. Het kiezen van een subwoofer voor een home audio systeem kan een beetje moeilijk met al die merken en modellen die nu in de markt. Gedetailleerde in dit artikel zijn de factoren die je moet zoeken om ervoor te zorgen dat de subwoofer je koopt zal ideaal zijn voor uw home audio systeem opgezet.

Hoe maak je een subwoofer te kiezen voor een home audio systeem. Beoordelen van de grootte van de kamer, waar u zult het opzetten van uw home audio systeem.
Hoe maak je een subwoofer te kiezen voor een home audio systeem. Beoordelen van de grootte van de kamer, waar u zult het opzetten van uw home audio systeem.

Beoordelen van de grootte van de kamer, waar u zult het opzetten van uw home audio systeem.
Als de kamer is ruim, dan zul je zeker nodig hebt een grote en krachtige subwoofer. Je moet kijken voor een subwoofer met ten minste een 10 "conus als u wilt dat het apparaat de efficiëntie te maximaliseren.

Nagaan waar je de subwoofe r te plaatsen.
Een subwoofer is het best geplaatst in de hoek of tegen een muur in de kamer. Dit zorgt ervoor dat de lage frequentie-uitgangen stuiterde effectief uit om die machtige bonkend geluid. En aangezien een subwoofer-uitgang is omnidirectioneel, heb je heel weinig probleem uitzoeken waar het te plaatsen. Zodra zeker van de plaatsing, meten bepaalde de subwoofer worden en het is behuizing of kast past.

Denk aan de subwoofer vermogen en grootte.
Kijk voor subwoofers die zijn ingebouwde versterkers. Dit is dus de subwoofer hoeft niet de macht te delen van de ontvanger uw home audio systeem. Ook subwoofers met grotere drivers algemeen uitgang een diepere bas ook. Dus ga voor een die de grootste wooferconus uw budget kan toestaan ​​heeft. Beter nog, de aanschaf van een subwoofer met meerdere woofer kegels als je kunt.

Nagaan waar je de subwoofe. Denk aan de subwoofer vermogen en grootte.
Nagaan waar je de subwoofe. Denk aan de subwoofer vermogen en grootte.

Kies uit de twee basistypen van subwoofers.
Subwoofers hebben twee basiscategorieën, de down-firing en de front-firing types. De down-firing type heeft een woofer conus die heen en weer beweegt om te produceren de lage tonen, en deze is geïnstalleerd aan de voet van de subwoofer kast. De front-firing type, daarentegen, heeft een conus gelegen aan een zijde van de subwoofer. Beide opstellingen zijn efficiënt en het kiezen tussen hen zal allemaal afhankelijk van uw voorkeuren.

Ervoor kiezen om een video-afgeschermde subwoofer te kiezen.
De magnetische energie opgeleverd door de subwoofer kan doen aanzienlijke schade aan uw televisie. Dit is waarom het belangrijk is om te kopen alleen een video-afgeschermde subwoofer. Dit geldt vooral als u van plan bent om de subwoofer buurt van de TV plaatsen. Kijk voor een subwoofer met een dikke metalen behuizing te worden aan de veilige kant.

Het beste is om de aanschaf van een subwoofer uit dezelfde lijn of het model van luidsprekers die u op dit moment hebt. Hierdoor zal ervoor zorgen dat het wordt voice-gematched met de rest van uw home audio systeem.