O2e

Hoe maak je een succesvolle blog en zine hebben

Een van de sleutels tot het bereiken van een zeer succesvolle blog en zine-of schriftelijk op de klassieke manier (een soort schrijver) of door moderne middelen (een desktop computer), is uw ijver om schop in de inspanning om het te handhaven. In feite, zal zelfs een zine dat niet veel potentie Garner veel supporters en lezers als het persen op. Echter, laat de bekroning van uw blog is gebaseerd op hoe vaak je schrijven en onderhouden zal alleen steun te verzamelen op de lange termijn en misschien misschien niet eens in staat zijn om de grond te krijgen, omdat je kan worden gedesillusioneerd en stoppen voor de dingen beter. Dit is waarom je zou moeten concentreren op het beheren van uw inspanningen, zorg ervoor dat je niet alleen in staat het onderhoud van uw blog, maar hebben ook een zine verdienen te worden voortgezet. In dit artikel zal fungeren als een leidraad door het instellen van de stappen die u moet volgen om een ​​succesvolle blog en zine te garanderen. In deze moderne tijd, heb je ook niet nodig om het moeilijker voor u maken door te werken op de klassieke middelen om het creëren van een blog en zine, dus je moet een computer om op te werken voordat u deze gids. Je moet ook een internetverbinding, elke vorm van tekstverwerking software en een hoogwaardige printer.

Hoe maak je een succesvolle blog en zine hebben. Het eerste wat je moet aan te werken voordat er iets anders zou zijn op een consistente soort stijl voor uw zine.
Hoe maak je een succesvolle blog en zine hebben. Het eerste wat je moet aan te werken voordat er iets anders zou zijn op een consistente soort stijl voor uw zine.

  • Het eerste wat je moet aan te werken voordat er iets anders zou zijn op een consistente soort stijl voor uw zine. Dit is belangrijk, want je kunt verwarren jezelf als je blijven veranderen thema's elke keer als je iets gepubliceerd. En erger dan dat, bent u waarschijnlijk aan de lezers van uw eerdere werk vervreemden, en uw supporters zouden nooit groeien in aantal.
  • Zodra u de juiste thema's die u wilt werken, is de volgende stap de lay-out. Dit is net zo belangrijk als het thema, als dit is wat u zal gebruiken om uw lezers te trekken in, in de eerste plaats. Als u niet beschikt over voorkennis van lay-outs en grafische bewerking, dan bent u waarschijnlijk een harde tijd hebben, maar er zijn tal van tutorials op het internet die u zullen helpen te scherpen dat vermogen
  • Het is ook belangrijk dat je trouw te blijven aan uw woord-als u uw lezers vertellen dat je volgende probleem wordt uitgebracht in een specifieke datum, en dan moet worden vrijgegeven op die specifieke datum. Je kunt geen compromis over dit, zoals je reputatie zal zijn op de lijn, en zelfs iets eenvoudigs als te laat bent voor je inzending kan echo aan uw toekomstige publicaties. U kunt ook geef ze iets om je waardering te tonen voor hun het plakken met uw publicaties, kleine cadeautjes in uw zine, zoals stickers of zelfs bladwijzers en dergelijke.
  • Tot slot, vergeet niet af te bijten meer dan je kunt kauwen. Je moet altijd worden pacing jezelf, ook als je zijn een blog en zine voor een lange tijd nu het schrijven. Overbelasting jezelf is een zeer slechte zaak wanneer u werkt in dit soort omgeving, zoals het afhankelijk is van uw verlangen om uw publicaties te behouden.


Dat is zo'n beetje alles wat er te weten, en zo lang als je dat allemaal in gedachten houden (en blijven pushen!), Dan zul je zeker een succesvolle blog en zine.