O2e

Hoe maak je een telefoon prepaid zetten

Mobiele telefoons zijn uitgegroeid tot alomtegenwoordige in de afgelopen jaren. Ze zijn geëvolueerd van louter luxe die een rijke zakenman kan zich veroorloven om benodigdheden die zelfs schoolgaande kinderen nodig hebben. Mobiele telefoons bieden vele gemakken voorzien, zoals veiligheid en gemak. Er is echter ook kosten voor het bezit van een mobiele telefoon.

Om een ​​kostenbewuste individuele

Om een ​​kostenbewuste individuele, kan deze eenvoudig worden gecontroleerd. Gewoon proberen te controleren en beperking van het aantal gesprekken en SMS-berichten die u in een dag, zodat u binnen uw toewijzing. Maar wat als u een bedrijf, en je bent bang dat je werknemers kunnen hun bedrijf uitgegeven telefoons misbruik? Wat als je verbaasd over het einde van elke maand hoe groot uw dochter mobiele telefoonrekening is? Wat als je gewoon een lichte gebruiker, en maandelijkse plannen geven te veel gratis minuten en sms'en dan nodig?

Een goede oplossing is om uw telefoon te zetten naar prepaid

Een goede oplossing is om uw telefoon te zetten naar prepaid. Prepaid-systemen, of pay-as-you-go-systemen niet regelmatig terugkerende facturen te hebben. In plaats daarvan kunt credits kopen om top-up van uw mobiele telefoon "portemonnee." Elke oproep, SMS of Data Access wordt dan gefactureerd tegen dit bedrag. Dit kan vooral handig zijn als je een lichte gebruiker. U kunt uw telefoon in je tas voor noodgevallen, maar geen zorgen te maken over het betalen per maand voor iets wat je niet gebruikt.

Hoe maak je een telefoon prepaid zetten. Controleer of er een sim-kaart.
Hoe maak je een telefoon prepaid zetten. Controleer of er een sim-kaart.

Controleer of er een SIM-kaart. Het eerste wat je moet doen is controleren of uw telefoon maakt gebruik van een "Subscriber Identity Module" of SIM-kaart. Dit is een kleine Smart-kaart of microchip zich in een sleuf in de telefoon, meestal in de buurt van het batterijvak. Met behulp van een SIM-kaart maakt het gemakkelijk om telefoonnummers en plannen te wijzigen. U hoeft enkel de SIM-kaart te wijzigen om een ​​prepaid is. GSM-telefoons gebruiken deze standaard. Andere systemen zou kunnen hebben de abonnee identiteit hard-wired aan de telefoon, dat wel.

Echter, je moet ook controleren of uw mobiele telefoon is vergrendeld op uw netwerk. U kunt meestal de telefoon ontgrendeld door uw provider of door een derde partij service center voor een kleine vergoeding. Anders zou je niet in staat zijn om het te converteren naar een prepaid systeem, tenzij u gebruik maken van een pay-as-you-go service door hetzelfde netwerk.

Bel uw mobiele telefoon bedrijf. Vraag of ze kunnen downgraden uw abonnement op een prepaid is. Zij zouden in staat zijn om u te voorzien van een nieuwe SIM-kaart, en je oude abonnement los te koppelen. Als uw telefoon is niet SIM-afhankelijk, zou uw mobiele telefoon bedrijf hebben om uw account te herprogrammeren om te zetten in een prepaid is.

Koop een pre-paid sim. De meeste providers verkopen pre-paid SIM-kaarten bij hun bedrijf winkels en verkooppunten. Je zou zelfs in staat zijn om prepaid SIM-kaarten te vinden op winkelcentra, luchthavens, treinstations, en dergelijke. Deze kunnen handig zijn tijdens het reizen, vooral als uw netwerk niet afspraken roaming met uw bestemming stad of land. Verwijder eenvoudig de oude SIM-kaart en plaats de prepaid SIM-kaart naar uw telefoon snel om te zetten in pre-paid.

Om een ​​kostenbewuste individuele. Bel uw mobiele telefoon bedrijf.
Om een ​​kostenbewuste individuele. Bel uw mobiele telefoon bedrijf.

Als u dit doet, vergeet dan niet uw service provider bellen om te vragen voor de beëindiging van uw postpaid lijn. Anders zou je nog steeds moeten betalen voor de maandelijkse plan, zelfs als u al gebruik van een nieuwe.

Enkele tips. Vergeet niet dat u zou kunnen hebben om te betalen voor de verbinding verbroken vergoeding, vooral als u zich heeft aangemeld voor een lock-in periode van uw contract met uw mobiele provider. Ook moet u voortdurend te controleren uw krediet als u nog een saldo, zodat u weet of u nog geld in uw account voor het maken van een gesprek of het verzenden van tekstberichten.