O2e

Hoe maak je een ticket exchange website gebruiken

Een ticket exchange website dient als een online marktplaats voor kopers en verkopers van tickets voor concerten, sport, theater en soortgelijke gebeurtenissen, zelfs als ze zijn uitverkocht.

Sommige kaartenbeurs websites kunnen speciaal dienen als een sport-uitwisseling, veiling-uitwisseling, overleg uitwisseling of theater ruil voor kopers en verkopers ticket. Andere websites fungeren als one-stop-shops voor de meeste van uw ticketing behoeften, of het nu een kaartje voor een Pittsburgh Steelers voetbalwedstrijd, Los Angeles Angels honkbal, LA Lakers basketbal, Miami Heat tickets, theater, concert, enz.

Exchange websites zijn niet ticket makelaars. Wanneer u uw tickets kopen, ze zijn niet uit de website, maar van individuele verkopers die zichzelf prijzen vast te stellen. Ze kunnen:

 • Legitieme ticket makelaars
 • Ticket houders die niet aanwezig kan de gebeurtenis of extra tickets
 • Abonnees die geen spel kunnen bijwonen

Zelfs wanneer tickets zijn uitverkocht, is het nog steeds mogelijk om tickets te kopen via de websites uitwisselen. Sommige websites zelfs tickets verkopen tot de laatste minuut voordat het evenement begint.

Hoe ga je te verkopen in kaartenbeurs websites? Instructies verschillen van elke website.

Hoe maak je een ticket exchange website gebruiken. Organisatoren van evenementen kunnen hun eigen websites die kunt verkopen kaartjes.
Hoe maak je een ticket exchange website gebruiken. Organisatoren van evenementen kunnen hun eigen websites die kunt verkopen kaartjes.

1. Kies de tickets die u wilt verkopen.

2. Je kan hebben om een ​​paar details over de tickets die u verkoopt, zoals de kaartsoorten, bepalen of tickets zijn voor algemene toelating of specifieke zetels te bereiden. Onder meer specifieke details, zoals het ticket is zitplaatsen info.

3. Stel de prijs. Bij de prijsstelling van uw tickets, rekening houden met de kosten, indien van toepassing, dat de uitwisseling website ticket zal nemen wanneer uw tickets te verkopen. Je hebt verschillende opties voor prijzen:

 • Vaste prijs: Uw ticket prijzen zullen niet veranderen voor de hele duur van uw verkoop periode.
 • Dalende prijs: De website uitwisseling automatisch uw prijs dagelijkse afnemen totdat het evenement dag. Je moet een prijsklasse voor uw tickets.
 • Auction-stijl
 • Marktwaarde: Uw prijzen veranderen dagelijks, afhankelijk van de gemiddelde prijs van de tickets in een vergelijkbare sectie als de jouwe.

4. Stel een einddatum van uw tickets 'verkoopperiode. E-mail notificatie wordt verzonden naar u wanneer uw tickets nog niet verkocht door de vervaldatum. Standaard zal vervaldatum meestal de dag van het evenement.

Zoeken naar uw gewenste tickets op een ticket exchange website. Kies uw ticket.
Zoeken naar uw gewenste tickets op een ticket exchange website. Kies uw ticket.

5. Credit-of debitcard informatie nodig voor bescherming tegen fraude.

6. Wanneer uw tickets te verkopen, kunt u worden betaald via overschrijvingen of een cheque naar je verzonden.

7. Na het doen van de noodzakelijke procedures te verkopen, een extra controle van de lijst kaartenbeurs om uw tickets worden geplaatst.

8. Je zult Email notificaties ontvangen over de status van uw tickets '.

Aan de andere kant, als je de koper, hier zijn enkele tips:

 • Organisatoren van evenementen kunnen hun eigen websites die kunt verkopen kaartjes. Echter, kunnen betere deals te vinden bij het gebruik van uitwisseling websites. Van de website van de organisator, let op de ticket details die u wilt kopen inclusief basis tafelschikking en prijzen.
 • Zoeken naar uw gewenste tickets op een ticket exchange website. U kunt verschillende verkopers vinden voor soortgelijke tickets. Vergelijk informatie heb je daar dan wat je op de site van de organisator om degenen die uw wensen en budget past wedstrijd kreeg.
 • Kies uw ticket. Bepaal betaalmogelijkheden van de verkoper.
 • Bepalen wijze van levering, hetzij via post, pick-up, of via elektronische afdrukken.
 • Neem nota van uw transactie of referentienummer.

Kaartenbeurs websites dienen als locatie voor diegenen die willen evenement kopen of verkopen. Omdat het is gewoon een medium, kopers geadviseerd om bewust te zijn van frauduleuze verkopers. Een veiligheidsmaatregel te nemen is om de verkoper te vragen om een ​​foto met het ticket en een item van uw keuze laten om ervoor te zorgen dat het is gewoon niet een foto gepost elders.