O2e

Hoe maak je een twitter badge op een website

Twitter is een social networking site gericht op vrienden

Twitter is een social networking site gericht op vrienden, collega's en familie. Het is ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk voor frequent gebruik te moedigen. Het heeft opgedaan grote populariteit bij de jongeren en wordt nu gebruikt door bijna iedereen die geniet van het in contact blijven met vrienden en het maken van nieuwe vrienden online. Twitter-gebruikers kan korte updates van 140 tekens op hun eigen pagina. Dit zijn de zogenaamde tweets die worden geplaatst in uw profiel pagina, onze eigen blog en versturen naar uw set van volgelingen.

Hoe maak je een twitter badge op een website. Je moet enig begrip van HTML om te kunnen een twitter badge plaatsen naar een website.
Hoe maak je een twitter badge op een website. Je moet enig begrip van HTML om te kunnen een twitter badge plaatsen naar een website.

Als u uw eigen website, kunt u een Twitter badge toe te voegen aan uw site en koppel deze aan de Twitter-website, zodat uw volgers kunnen uw updates. Een Twitter badge kan een custom-made men of u kunt uw keuze maken uit degenen die zijn beschikbaar op de Twitter homepage. De volgende instructies zullen u helpen om een ​​Twitter badge te maken aan een website.

  1. Je moet enig begrip van HTML om te kunnen een Twitter badge plaatsen naar een website. U moet zich aanmelden bij uw Twitter-account en ga naar je profiel pagina. Scroll naar beneden totdat je het veld dat Meer Info URL zegt waar u kunt de website-adres.
  2. Er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Selecteer de functie zal u toelaten om de Twitter badge toe te voegen. Dit brengt u naar de volgende pagina waar u een badge voor uw site te krijgen.
  3. Uit de beschikbare opties, selecteert u de optie die zegt ANDERE. Dit zal u toelaten om ofwel een Flash-based of een HTML-gebaseerde widget te selecteren voor een website. Er zullen nog meer opties om uit te kiezen, zoals Flash, Just Me waarin alleen updates die Flash-based wordt weergegeven. Flash, Met vrienden toont al je updates terwijl als u kiest voor de optie HTML / JavaScript je updates worden weergegeven in de eenvoudige HTML-formaat.
  4. Zodra u klaar bent het selecteren van de opties, Twitter automatisch genereren van de HTML-code die u kunt kopiëren en plakken naar uw website code. Je moet bewerken en de gegenereerde HTML-code plakken in uw eigen website HTML-script. U heeft de mogelijkheid om te kiezen waar u wilt dat de Twitter badge te verschijnen binnen uw website pagina.
  5. Sla de wijzigingen op en vernieuw de browser om te controleren of de badge op de juiste plaats waar u wilt dat het is. U kunt altijd teruggaan en bewerken van de code om de positie van de Twitter badge te veranderen.
  6. U heeft de mogelijkheid om het uiterlijk en de kleuren, de grootte en de vorm van de Twitter-badge die u kiest te veranderen. Maak alle benodigde wijzigingen alvorens Twitter om de HTML-code te genereren.
  7. Er zijn verschillende kunstenaars en website ontwerpers die te maken van andere vormen van Twitter badges die je kunt openen en uit te kiezen. De meeste van hen zijn vrij en deze makers zijn blij bij het plaatsen van hun creaties in uw eigen website.

Een Twitter badge op uw website zal direct contact op met uw vrienden en volgers op de meest recente updates die u maakt van uw website. In contact blijven met vrienden en familie is een eitje bij het gebruik van een Twitter-badge als ze kunnen op klikken en bezoek je Twitter profiel en je berichten.