O2e

Hoe maak je een uniden bearcat 170 scanner

De Uniden Bearcat 170 scanner kunt u meeluisteren met de communicatie-apparaten die gebruik overheidsorganisatie. U kunt luisteren naar politie en brandweer radio's en ontdek wat er gaande is in uw buurt of stad. Wanneer u een Uniden Bearcat 170 Scanner te kopen moet je de frequenties die de communicatie-apparaten te gebruiken in de scanner te programmeren. Hieronder zijn de aanwijzingen over hoe de scanner gebruiken.

  • Wat zit er in het pakket? Wanneer u een Uniden Bearcat 170 Scanner online kopen of in een winkel, moet je ervoor zorgen dat alles wat je nodig hebt om de scanner te bedienen is in het pakket. Er zijn ongeveer zes belangrijke items die moeten worden in box wanneer u het uitpakt. Kijk voor de scanner meteen dat is wat je betaald. Zorg ervoor dat twee soorten antennes zijn beschikbaar, de telescopische antenne en AM-raamantenne. Kijk voor de AC-adapter, want zonder dat je geen macht op de scanner. Sommige mensen zijn geen grote fans van handleidingen, maar je moet ze om u te begeleiden over hoe goed gebruik van de scanner en hoe het te handhaven. Er moet een handleiding en andere materialen die belangrijke informatie over het product verschaffen.
  • Stel de unit. Als je alles uit de doos kunt u beginnen met het instellen van de scanner in uw huis. Kijk voor een locatie in het huis waar het is dicht bij het raam, maar zal niet in direct zonlicht. Er moet een stopcontact in de buurt. Plaats de scanner op een tafel bij het raam en uitlaat. Zoek de batterijhouder en vervolgens in drie AA-batterijen. Je moet niet vergeten om deze batterijen te vervangen voordat ze opraken van de macht. Sluit de DC (Direct Current)-aansluiting aan op de DC-ingang achter de scanner. Sluit de AC (wisselstroom) adapter in stopcontact van de muur. Sluit beide antennes achter de scanner. De telescopische antenne gaat in de ronde antenne-ingang en de AM-raamantenne gaat in de rechthoekige antenne sleuf. U moet nemen uit de beschermende buis voordat u de antenne. Zet de schakelaar op de scanner en vervolgens handmatig de klok aan te passen aan de huidige tijd. De scanner kan automatisch naar de huidige tijd, maar het wordt onbetrouwbaar als het signaal zwak is.
  • Het programmeren van de frequenties. Krijg een stuk papier en schrijf alle soorten uitzendingen je wilt luisteren. U kunt de frequenties voor uitzendingen in uw gebied te krijgen op het internet. Kopieer alle frequenties u wilt beluisteren en vervolgens te programmeren in de scanner geheugenbank. Gebruik de E / PGM knop om het huidige kanaal weer te geven. Voer een frequentie in met het toetsenbord en vergeet niet om de komma-toets gebruiken om de puntjes. Druk nogmaals op de E / PGM knop om het op te slaan op het huidige kanaal en ga dan verder naar de volgende beschikbare kanaal door op de knop omhoog of omlaag. Gaan met het invoeren van alle frequenties en druk vervolgens op de hold of scan-toets om de programmeerstand te verlaten.

Hoe maak je een uniden bearcat 170 scanner. Wat zit er in het pakket?
Hoe maak je een uniden bearcat 170 scanner. Wat zit er in het pakket?

Met alle frequenties geprogrammeerd op uw scanner kunt u nu luisteren naar nooduitzendingen of het weer alarm kanaal om te achterhalen of er een zware weersomstandigheden rubriek in uw regio.