O2e

Hoe maak je een video gallery te creëren

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen in je website

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen in uw website, een daarvan is het maken van een video galerij. Of u nu een zakenman die graag naar uw website gasten tour in uw vestiging of een fotograaf die wil het creëren van een online portfolio, een video-galerie werkt zeer in uw voordeel. Als je niet erg vertrouwd zijn met het maken van een video gallery te doen, hier zijn enkele algemene tips.

Hoe maak je een video gallery te creëren. Zorg ervoor dat uw web host kan volledig een video gallery te ondersteunen.
Hoe maak je een video gallery te creëren. Zorg ervoor dat uw web host kan volledig een video gallery te ondersteunen.

  • Zorg ervoor dat uw web host kan volledig een video gallery te ondersteunen. Als uw website het belangrijkste functie is om te laten zien een video galerij, dan is het niet meer dan logisch dat je een webhost die u kan voorzien van alle tools en kunt u een video gallery te maken zonder een zweet te kiezen. Ook moet geven u de mogelijkheid om zo veel video galeries mogelijk te maken.
  • Kies een video af te spelen. Video afspelen is in wezen een website waarnaar video's worden geüpload. Na het uploaden, krijgt u een code die vervolgens moet worden ingebed in uw website. Er zijn een aantal gratis video afspelen sites die u kunt kiezen. Sommigen van hen zijn YouTube, Vimeo, YahooVideo, GooogleVideo, iFilm en Metacafe.
  • Download een video gallery bouwer. Naast het kiezen van een goede website host, kunt u ook de installatie van een video gallery bouwer in uw computer. Video gallery bouwer programma's variëren, dus er zijn kleine verschillen in het proces van het maken van een video gallery onder deze programma's. Om ervoor te zorgen krijg je het programma dat eenvoudig te gebruiken, gezien naar de online tutorials van verschillende programma's en vervolgens beslissen welke te downloaden.
  • Formaat van uw foto's. Formaat van uw afbeelding versnelt het laden. Dus als de beelden zijn vrij groot, de grootte en de resolutie. Worden herinnerd, echter dat resizing wat de kwaliteit van de beelden te verminderen.
  • Zorg ervoor dat de bezoekers niet hoeven te plug-ins te installeren op uw video gallery te zien. Bij het maken van een video-galerij, altijd zet jezelf in de bezoekers 'schoenen. Over het algemeen doen ze niet graag worden verplicht om plug-ins en programma's om video's te bekijken installeren. Wat ze willen is om een ​​gemakkelijke en beschikbare toegang tot video's elk gewenst moment. Dus als u denkt aan het maken van een video gallery, zorg ervoor dat uw web host en bouwer programma laat de gasten om video's te zien met slechts een muisklik.
  • Voeg beschrijvingen. Om video het zoeken een stuk makkelijker, zorg ervoor om een ​​korte beschrijving van uw video's te typen. De beschrijvingen niet te lang. Twee tot drie zinnen die aangeven wat de video is alles over en waarom is het bekijken waard zijn genoeg. Doe-tags, ook. Tags zijn voor categorisatie doeleinden en kan ook versnellen video zoeken.


Codes zijn zeer kritisch in het inbedden van video galeries in een website

Codes zijn zeer kritisch in het inbedden van video galeries in een website. Zorg er dus voor dat de codes aanwezig zijn voordat u ze invoert inch Het toevoegen of verwijderen van slechts een karakter kan maken van de codes ongeldig, het uitschakelen van de video gallery te zien zijn in uw website.