O2e

Hoe maak je een watermerk met behulp van Microsoft Office 2007 te creëren

Het lezen van documenten kan een saai karwei worden na een tijdje

Het lezen van documenten kan een saai karwei worden na een tijdje. Je bent gewoon op zoek naar een wit vel papier gevuld met woorden, gaan door over een onderwerp of een ander. Hoewel dit is vrij standaard voor alle officiële documenten, er is geen regel tegen het maken van het document een beetje meer plezier om naar te kijken door het toevoegen van een watermerk toe aan de pagina.

Een watermerk is een afbeelding uit de achtergrond waar de tekst wordt overschreven. Sommige overheidsinstanties gebruiken hun officiële zegel als een watermerk evenals een aantal bedrijven en scholen. Dit dient het doel om mensen te laten die lezen het document weten dat het document kwam van dat specifieke bedrijf en wordt beschouwd als officiële correspondentie. Sommige mensen gebruiken familiefoto's of leuke foto's die ze online gevonden te gebruiken als een watermerk voor hun documenten. Dus als u wilt dat uw brieven en documenten om een ​​beetje persoonlijkheid bevatten, toe te voegen in een watermerk.

Hier is een stap voor stap procedure voor het in een watermerk op uw documenten als u gebruik maakt van MS Word of Microsoft Office 2007

Hoe maak je een watermerk met behulp van microsoft office 2007 te creëren. Het lezen van documenten kan een saai karwei worden na een tijdje.
Hoe maak je een watermerk met behulp van microsoft office 2007 te creëren. Het lezen van documenten kan een saai karwei worden na een tijdje.

  • Ga naar de koptekst en selecteer het tabblad Pagina-indeling.
  • In het tabblad Pagina-indeling, selecteert u de "Watermerk Menu"
  • U wordt naar een ander menu waar je kunt kiezen foto's in de computer die u kunt gebruiken als een watermerk.
  • Selecteer "Beeld" of "Tekst", afhankelijk van wat voor soort watermerk dat u wilt gebruiken voor uw document.
  • Als u "Picture" een dialoogvenster zal openen waarin u wordt gevraagd om het bestand dat u wilt gebruiken als watermerk te vinden. Gewoon naar de foto op uw computer, selecteer het en klik op "OK"
  • Als u "Tekst" krijgt u een tekstvak te typen inch Typ gewoon in het bericht dat u wilt gebruiken als watermerk en klik op "OK"
  • Nadat u op "OK" klik voor een van beide "Beeld" of "Tekst" u automatisch terug worden genomen om uw document waar u het watermerk reeds toegepast op pagina's van het document te zien. Als u de locatie van het watermerk aan te passen, herhaalt u stappen 1-5 en pas het watermerk aan met de beschikbare opties in de dialoogvensters die pop-up.


Wees ervan bewust dat het watermerk de opties ook instelbaar zijn

Wees ervan bewust dat het watermerk de opties ook instelbaar zijn. Als u wilt dat het watermerk een beetje minder vervaagd, dan kunt u dat ook aan te passen in de dialoogvensters vorige. Het is het beste dat je experimenteren met het soort watermerk dat u kunt in uw documenten als het geeft een beetje element van plezier aan een anders saaie document.

Je moet ook op zijn hoede voor altijd met behulp van watermerken

Je moet ook op zijn hoede voor altijd met behulp van watermerken. Als je het maken van een officieel document, kan je niet een watermerk dat niet je lijkt professioneel of verantwoordelijke. Oefen discretie bij het gebruik van watermerken, het is waar dat het kan breken een anders monotoon document, maar je moet rekening houden met de persoon die het leest. Houd dat in gedachten bij het maken van watermerken voor uw brieven en correspondentie en je moet wel goed.