O2e

Hoe maak je een webbrowser die plugins ondersteunt kiezen

Webbrowsers worden gebruikt om websites te bekijken

Webbrowsers worden gebruikt om websites te bekijken. Nu zijn de meeste websites gemaakt door HTML gecodeerde pagina's. De codes zijn er om het web goed weer te geven, de manier waarop het is ontworpen. Nu webbrowsers zijn eigenlijk ontworpen om een ​​bepaalde website te bekijken van de manier waarop het werd gecodeerd. Echter, sommige websites vereisen uw web browser om bepaalde apps genoemd plugins te installeren om specifieke elementen van de site te kunnen bekijken. Stel dat een van de elementen op een bepaalde site is een video die vereist dat u een QuickTime plugin hebben als je wilt om het te bekijken. Tenzij je downloaden en installeren die specifieke plugin, zul je nooit in staat zijn om die bepaalde inhoud te bekijken. Dit is de reden waarom is uiterst belangrijk om te kiezen en gebruik maken van een web browser die kan ondersteunen vele plugins. Geloven of niet, een van de meest gebruikte browser nog beperkingen. Hier zijn enkele tips over het kiezen van de juiste web browser die kan ondersteunen plugins.

  • Weten wat een plugin is. Zoals hierboven besproken, een plugin is een mini-applicatie waarmee een web browser om een ​​bepaald element of inhoud te bekijken op een specifieke webpagina. Een voorbeeld hiervan is de hierboven gegeven, QuickTime zijn. De QuickTime plugin is een mini-applicatie die je nodig hebt om te integreren in uw web browser om een ​​streaming video met behulp van QuickTime te bekijken. Dus, als je wilt om de aankomende film trailers te bekijken op apple.com , dan is een QuickTime plugin nodig zal zijn in uw browser.
  • Weet dat elke web browser zal beperkingen hebben. Geen web browser is perfect en universeel. Sommige webbrowsers zal de overgrote meerderheid van de plug-ins, maar mogelijk geen ondersteuning voor anderen. Bijvoorbeeld, Internet Explorer is waarschijnlijk de webbrowser die bijna elke plugin kan steunen, omdat de meeste websites zijn gemaakt voor deze specifieke webbrowser. Echter, sommige plugins nog steeds niet zeker ondersteund als de plug-in werd gemaakt door andere web browser concurrenten zoals Mozilla Firefox of Google Chrome. Deze gezegd zijnde, je echt niet zomaar een browser kiezen om het einde zijn allemaal omdat je altijd tegenkomen plugins die niet worden ondersteund door het.
  • Haal het beste van alle werelden. De beste optie, zodat u in staat zijn om enig element online te bekijken is door het hebben van de top vier webbrowsers geïnstalleerd in uw systeem, namelijk Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Op deze manier, als je geconfronteerd met een plugin die niet wordt ondersteund door IE, maar wordt ondersteund door Google Chrome, dan kunt u altijd overschakelen naar die browser om de plugin te gebruiken. Hetzelfde geldt met de anderen.
  • Overweeg onderzoek. Uiteraard zal je niet echt nodig om alle plugins om uw normale surfgedrag te genieten. Alleen de meest voorkomende zou moeten doen. Om te weten wat wat is en wat is wat, alles wat je hoeft te doen is een kijkje nemen op de website van elke web browser en kijk door alle plugins ondersteunt. De meeste van hen zal de algemene plugins terwijl sommige zullen waarschijnlijk hun eigen merkgebonden degenen. Maak je geen zorgen, de meeste webbrowsers hebben bepaalde plugins die overeenkomen met de eigen plugins van de andere browser.

In essentie

Hoe maak je een webbrowser die plugins ondersteunt kiezen. Weten wat een plugin is.
Hoe maak je een webbrowser die plugins ondersteunt kiezen. Weten wat een plugin is.

In essentie, bij het kiezen van een browser die plugins ondersteunt, de beste optie is om alle belangrijke browsers in uw systeem. Waarom zelfs een keuze maken? De browsers zijn gratis toch.