O2e

Hoe maak je een website met dreamweaver te ontwerpen

Ten eerste moet je weten dat het ontwerpproces met Dreamweaver software is zeer eenvoudig en u kunt uw eerste website te bouwen in ongeveer tien minuten. Ja, in slechts tien minuten kun je een eenvoudige webpagina die goed zal doen met zoekmachines.

Hoe maak je een website met dreamweaver te ontwerpen. Download dreamweaver software.
Hoe maak je een website met dreamweaver te ontwerpen. Download dreamweaver software.

U moet weten dat zoekmachines eenvoudige ontwerpen meer liefhebben dan de ingewikkelde ontwerpen die te veel Flash en andere grafische lagen hebben. Volg de tips hier om uw eenvoudige en professionele website te bouwen op dit moment!

 1. Download dreamweaver software. Dreamweaver is een geweldige web design software. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een zeer goede eigenschappen die u snel kunt leren. Om de laatste versie van Dreamweaver software te kopen, klikt u hier . De nieuwste versie is Dreamweaver CS3, dat een groot aantal mooie functies die het brengt in de voorhoede van alle website-ontwerp-programma's heeft. U kunt een gratis proefversie hier .
 2. Installeer het programma. Nadat u uw exemplaar van Dreamweaver te kopen, of na het downloaden van de gratis proefperiode, moet u de software installeren op uw pc of laptop.
 3. Maak een nieuwe webpagina. Na het installeren van proces, kunt u een nieuwe webpagina te maken door te klikken op "file" aan de bovenkant van het bedieningspaneel van het programma, kies dan "Nieuw" uit het het drop-down menu dat verschijnt. Kies de de "Basic Page" uit de "categorie" menu, kies dan "HTML" optie. Deze stap maakt het mogelijk om een ​​webpagina in HTML-formaat. De HTML-formaat is het meest flexibele web pagina-indeling, dus je moet werken in HTML als je kunt.
 4. De "lay-out"-functie. De eenvoudigste manier om uw webpagina te ontwerpen is door gebruik te maken van de lay-outs. De "Lay-out" functie die wordt geleverd door Dreamweaver organiseert uw webpagina zoals u dat wilt, heel gemakkelijk. Om de "Layout"-functie wilt gebruiken, moet u naar de "Window" van het belangrijkste instrument tab aan de bovenkant van het programma scherm, kies "Insert"-venster. Vanuit het Insert-venster de optie "Lay-out" optie. Van "View", verandert u de "Table Mode" op "Lay-out Mode".
 5. Organiseer uw pagina met behulp van de groene "lay-out". De lay-out-functie biedt u twee opties, de eerste optie is de groene lay-out, die wordt beschouwd als de ouder lay-out, en de tweede optie is de blauwe lay-out, die wordt beschouwd als het kind lay-out. De blauwe layout worden opgenomen in de groene layout. Dus, om een ​​goede start te maken, moet u beginnen aan uw pagina met behulp van de groene lay-out te organiseren.

  Maak een ruime lay-out aan de bovenkant van uw pagina voor een banner afbeelding of de hoofdtitel. Maak vervolgens een lange opmaak in de lift voor sidebar navigatie links. Je moet ook tot de belangrijkste lay-out in het midden van de pagina voor uw inhoud. Ten slotte kunt u een andere lay-out breed aan de onderkant van de pagina voor andere links, zoals de copyright verklaring, over ons en neem contact met ons links.

  Installeer het programma. Maak een nieuwe webpagina.
  Installeer het programma. Maak een nieuwe webpagina.

 6. Plaats de blauwe lay-outs. Om te beginnen het toevoegen van de inhoud en de foto's, moet u opnieuw het organiseren van uw webpagina met behulp van de blauwe "Lay-out". Herhaal stap nummer 5, maar met de blauwe indeling die past in de groene layout. Start om uw inhoud toe te voegen in het midden lay-out, plaatst u de banner beeld in de top lay-out en maak de zijbalk links.
 7. Maak interne links. Eerste, van "Window" selecteer "Eigenschappen" om koppeling functies zie aan de onderkant van het programma scherm. De eenvoudigste manier om een ​​link naar een andere webpagina te maken is door het selecteren van een woord of een zin dan naar de "Link"-sectie te vinden in de "Eigenschappen" venster. Dan kunt u "Brows voor File" om de plaatsing van het bestand te selecteren en maak de link die de bezoeker van dat bestand of webpagina krijgt. Om een ​​externe link te maken, gewoon schrijven de URL in het lege veld.
 8. Maak een titel voor de pagina. U kunt nu de titel van uw pagina te kiezen. Schrijf het in de titel aan de bovenzijde van het programma scherm. U kunt ook het optimaliseren van de meta-tags door het selecteren van de "Code" optie in de linker bovenhoek van het programma scherm. U vindt meer informatie over het optimaliseren van de meta-tags door naar Hoe de meta-tags te optimaliseren artikel.
 9. . Regelmatig Sla de pagina Als u het ontwerp van de eerste web pagina af te maken, hoeft u niet opnieuw te herhalen van de bovenstaande stappen, je hoeft alleen maar naar deze webpagina opnieuw op te slaan onder een nieuwe naam elke keer dat u wilt maken een nieuwe pagina. Na het opslaan proces, kunt u de inhoud, foto's en titel voor de nieuwe pagina.

U kunt meer gedetailleerde webdesign technieken door inschrijving in een online web design programma.